Mi lehet a gond?
Szomorú vagyok, letört, kétségbeesett. Régebben rengeteget csúfoltak, de ezt úgymond "kihevertem". Voltak családi gondjaim is de nem hinném, hogy ez lenne az oka. Rondának, értéktelennek látom magam. A családom nem igazán tud jól reagálni a rosszkedvemre. Ilyenkor anyukám vagy magát hibáztatja, vagy veszekszik velem (amitől még rosszabb lesz a kedvem és rámjön a sírógörcs), a bátyám pedig azt mondja, hogy csak bebeszélem magamnak (ez is rosszul szokott esni).
Vagdostam is magam és néha öngyilkossági gondolataim vannak, amit eléggé felzaklatnak, mert nem tudok velük mit kezdeni. Tudnátok valami féle tanácsot adni?
(Egyébként magamtól is próbálom elhessegetni a rossz gondolatokat: sokat olvasok, gitározok, stb., de sokszor kedvtelenül állok ezekhez.) 14L
Igen, már megint eszembe jutott egy dolog ami lemaradt! :(
Már régebbről van egy olyan furcsa dolog velem, hogy addig csinálok bizonyos dolgokat (nyelés, pislogás) ameddig egy számomra "jó gondolattal" nem jár.
Példa: Én nagyon szeretek egy zenekart és ha látok róluk egy képet, akkor nyelek vagy pislogok szigorúan 4-szer (!!!) és akkor megnyugszok, hogy majd ide is fognak jönni koncertezni. (Tudom, ez nem így megy..) Tudom iszonyat fura ez az egész! Erről nem lehet valahogyan "leszokni"?
Igen, már megint eszembe jutott egy dolog ami lemaradt! :(
Már régebbről van egy olyan furcsa dolog velem, hogy addig csinálok bizonyos dolgokat (nyelés, pislogás) ameddig egy számomra "jó gondolattal" nem jár.
Példa: Én nagyon szeretek egy zenekart és ha látok róluk egy képet, akkor nyelek vagy pislogok szigorúan 4-szer (!!!) és akkor megnyugszok, hogy majd ide is fognak jönni koncertezni. (Tudom, ez nem így megy..) Tudom iszonyat fura ez az egész! Erről nem lehet valahogyan "leszokni"? De az eredeti kérdésre is várok tanácsokat! :) Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!