Mi lehet a gond? Mit tehetnék, hogy "leszokjak"? (minden lent)!
Figyelt kérdés
Sziasztok. Fogalmam sincs mi lehet a gond ,már régebbről van egy olyan gondom , hogy addig csinálok bizonyos dolgokat (pl. nyelés , pislantás) ameddig az az adott cselekmény egy számomra "jó gondolattal" társul . Ha nem kívánatos dolog jön akkor újracsinálom . TUDOM FURA ! Eddig nem zavart DE MOST MÁR KOMOLYAN IDEGESÍT ! Megpróbáltam "leszokni" , de ha nem a "megszokott" módon csináltam akkor egy rossz érzés fogott el . Utánaolvasgattam és "kényszerbetegségnek" nevezik állítólag . Ritkán jön rám de már-már zavaró . Ötletek , hogy mi lehet a gond és hogyan lehetne ez megállítani . Esetleg ha veletek is volt ilyen szívesen meghallgatom a tapasztalatokat !2015. nov. 30. 12:17
2/2 anonim válasza:
Igen, valamennyire a kényszerbetegségre (obszesszív-kompulzív zavar) hajaz. Viszont nem értem azt a részét, hogy addig csinálod az adott dolgot, ameddig az egy jó gondolattal társul. Honnan jön ez a "jó gondolat"? Az adott cselekvés hatására bukkan fel, vagy pedig van egy "jó gondolat", amit az adott cselekvéssel próbálsz fenntartani? Például mi lehet ez a jó gondolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!