Mit tegyek az alvásfóbiámmal? Megőrít a dolog, minden nap aggódok emiatt a dolog miatt
Figyelt kérdés
Amiatt félek az alvástól, hogy mivan ha egyszer bent ragadok az álomban és nem tudok felébredni belőle, nem tudom létezik-e ilyen, csak mostanában ez jár az eszemben.
Meg alapból nekem az álmok ijesztőek, nem szeretem őket, olyan furcsák
2015. dec. 19. 19:22
1/2 anonim válasza:
gondolj arra hogy az álmokra azért van szükség,mert segítenek feldolgozni mindent ami aznap történt,és az egészéges életműködésünkhöz szükség van rájuk. Ha rosszakat álmodsz,azt tudod tenni hogy lefekvés előtt már nem eszel,nem tévézel vagy mobilozol,nem mozogsz,hanem ellazulsz,egy jó meleg fürdő vagy egy bögre langyos tej,esetleg macskagyökér kivonat és megnyugszol
2/2 anonim válasza:
ismerd meg a fóbiák mechanizmusát:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!