A magányba belel lehet bolondulni?
Elég magányos vagyok,és úgy érzem,mintha nem lennék normális. Nem nagyon szoktam beszélgetni senkivel,a szüleimmel sem. Dolgozok,utána hazamegyek és netezek,van,mikor este 10-11-ig.
(28 éves férfi)
Én is nagyon magányos vagyok :(
Aki lövöldözni szokott remélem nem madarakat lő :D
Igen, de nem abba, amiben te vagy. Láttad a Cast Away c. filmet? Na, abba bele lehet bolondulni bizony, egész gyorsan! Egy madár sehol, egy ember sehol.
Nálad más a helyzet. A központozásodból azt látom, hogy te is erősen tapadó-birtokló szülőkkel (anyával) vagy megverve. A vesszők, pontok stb. után szünetet kell tartani, még akkor is, ha moboliról írsz. A szünet a távolság jele, a lélegzetvétel jele. Lélektanilag is.
Azért nincs kapcsolatod, mert valószínűleg az anyukád az, aki nagyon erősen rádtelepszik. Kezdésnek jó volna egy jó pszichológus, aki segítene leválni (már majdnem késő, de még benne vagy a korban), és segíteni megnyitni téged a Világ felé.
Utána jöhetnek a csajok. De nem fordítva, mert az nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!