Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha nem kapok segítséget és...

Ha nem kapok segítséget és magam sem tudom megoldani mi legyen?

Figyelt kérdés

Szar az életem,(mert boldogtalan vagyok pl 1)nem szaratam különösebben magam sem.

Nem hiszek a jövőben a jövőmben.

A dilidokiktól segítséget nem kaptam,megfizetni nincs pénzem,magam nem tudok kimászni a gödörből,mert nem hiszek magamban-egyáltalán nem- Isten sem változtatott meg.

Mit lehet tenni ilyenkor?

Teljesen értelmetlen az életem így 30 elmúltával.

Semerre nem haladok. Már a korábbi hobbijaim sem élvezem és nem is érdekel semmi.

Vesztes vagyok.

2015. dec. 14. 16:32
1 2
 1/14 anonim válasza:

Mire gondoltál, mi legyen?

Amúgy konkrétan mi a baj?

2015. dec. 14. 16:38
 2/14 A kérdező kommentje:

Nincsenek célok,álmok amiért küzdenék, de nem is hiszem, hogy bármelyiket is elérhetném.

Még rendes munkát sem tudok szerezni,mert képzetlen buta vagyok-közmunka van. Vezetni nem tudok.

Az iskoláról már letettem, mert buta vagyok hozzá !

Társaságom nincs,szórakozni nem járok,párkapcsolat nincs,a sport már nem érdekel.

Csömör van és nem tudom, hogyan tovább.

2015. dec. 14. 16:42
 3/14 anonim válasza:

Szerintem a legnagyobb baj, hogy önbizalom hiányban szenvedsz! A dilidoki ezen nem fog segíteni!

Közvetlen hozzátartozóiddal sem tudsz ezekről a problémáidról beszélni? Valaki kellene, akivel tudnál beszélgetni és egy kicsit helyretenné az önbizalmadat!

Nem gondolom hogy reménytelen lenne!

Sajnos 30 és 50 körül ez sok embert érint!

Ne add fel, túl kell élni!

2015. dec. 14. 16:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy buta lennél. Összefogott, jó a fogalmazásod, jó a helyesírásod. Nincs semmi önbizalmad, ez látszik minden sorodból. Aki nem hisz magában, azon Isten sem segít. Ha már egy dolgot találsz, ami kicsit is kilendít ebből az állapotból és bele tudsz kapaszkodni, onnan mászhatsz tovább lépésről-lépésre. Ne add fel, nagyon fiatal vagy még!!!
2015. dec. 14. 17:15
 5/14 A kérdező kommentje:

Pont ez az, hogy már nem vagyok olyan fiatal.

Nem most kellene keresgélni, Már úton kellene lenni.

Hozzátartozókkal pont nem beszélnék ilyesmivel és nincs kivel.

Önbizalom. Hogy lehet olyat helyrebillenteni? Ahhoz siker kell! A semmire nem lehet önbizalmat építeni !

Csak hát olyan nagy lemaradásom van az élet minden területén, hogy siker engem csak szerencsével érhet.

DE annak nem olyan az értéke, mint amiért megdolgoztál.

Jól fogalmazok....hiszed vagy sem van amit évekbe tlet felismerni,megfogalmazni,kimondani.., évekbe

Utálom magam amiért ilyen vagy.

2015. dec. 14. 22:42
 6/14 anonim ***** válasza:
Szaksegítséget tudsz ingyenesen (TB-alapon) is kérni. Például Tündérhegyen. Mindenképpen érdemes ezzel próbálkoznod!
2015. dec. 15. 14:38
 7/14 anonim válasza:

3-as vagyok

Ha szeretnéd, nagyon szívesen beszélgetek veled, ha gondolod írjál rám, nem vagyok pszichológus, de szeretem az embereket!

2015. dec. 15. 16:30
 8/14 anonim ***** válasza:

"Önbizalom. Hogy lehet olyat helyrebillenteni? Ahhoz siker kell! A semmire nem lehet önbizalmat építeni ! "

Teljesen egészen biztos vagy benne, hogy semmire? A magad helyzetében legalább megtehetnéd azt, hogy a kis dolgokra gondolsz, elhiszem, hogy általában ilyenkor az emberek nagyobb sikereket álmodnak és azok miatt is lehetnek csalódottak. Teljesen normális, emberi dolog, hogy arra építessz, amid van, bár ha ennyire nem tudsz megelégedni vele, akkor talán tényleg nem lehet túl sokat kezdeni.

De azt tudom, hogy én mindig másokkal hasonlíttatomm magam, és van úgy, hogy én is így érzek, pedig vannak céljaim, apróbb sikerélményeim, amikről könnyen elfeledkezhetek, amikor belemerülök a mélységes önsajnálatba.

2015. dec. 16. 01:18
 9/14 anonim ***** válasza:

A pszichológus úgy tud segíteni, hogy felnyitja a szemed, hogy hol is van a probléma gyökere és útmutatást ad, hogy min kell változtatnod. Az önbizalmat sem a boltban árulják, azért neked kell megdolgozni.

Istent felejtsd el, szerinted ha létezne, akkor nem adott volna neked jobb sorsot? Azért kell elfelejtened, mert ez a képzet a legrosszabb, ami visszahúzhat a fejlődésedben. Ha sikert érsz el, akkor isten megsegített, ha meg kudarcot, akkor isten így akarta... és ezzel nem ismered el a felelősséget, vagyis ugyan ebben az állapotban maradsz, ahol "nem tudsz mit tenni, mert nem is lehet".

Tűzz ki magad elé kis célokat, de nagyokban is gondolkodhatsz, amíg megvalósítasz egy nagyon nagyot, azalatt sok úton járhatsz és mindig tudod van miért élni.

Mi a legrosszabb helyzeted? Mondjuk van 8 általánosod és ennyi. Akkor elvégzed munka mellett az esti sulit és érettségit szerzel, majd mész az egyetemre, ahol a kutya sem nézi, hogy mennyi idős vagy. Ott már nem lógsz ki a sorból. Bármilyen szakmát szerezhetsz még, és akkor örömöd leled a munkában is.

2015. dec. 29. 18:39
 10/14 A kérdező kommentje:

Jártam már pszichomókusnál és nem ért semmit. Semmire nem nyitotta rá a szemem. Radásul a találkozók is ritkák voltak. TB-vel csak több hetente van lehetőség egy rövid kis semmire.

Furcsa és sajnálatos módon mások nem kell tudatosan megdolgozni azért az önbizalomért amivel a hétköznapjaikat élik, de nekem a hiányában ugyan azok a banális dogok gondot jelentenek.

Egyetem... hah az csak álom sőt az se olyan távol vagyok tőle.

2015. dec. 29. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!