Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan fogadjam el azt ha nem...

Hogyan fogadjam el azt ha nem fogok nyerni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem jó helyre írom, de gondoltam itt jobban rá lehet találni a kérdésemre mint az Egyéb kérdések>egyéb kérdések résznél.

Na szóval...

neveztem egy pályázatra ahova olyan "művet" kellett beküldeni amivel nagyon sok dolgom volt és bele adtam szívem lelkem... de tényleg.

Ugyanakkor biztosan tudom, hogy nem fogok nyerni, mert sokan pályáztak, nálam tehetségesebbek és biztosan ők is beleadtak mindent.

Valaki tud valami tanácsot adni -hogyan fogadjam majd el azt, hogy vesztettem?

Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy vannak nálam jobbak, szebbek stb., nekem a beleadott munka miatt lesz nehéz elfogadni. (gondolom másnak is :( ...)

2015. dec. 9. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondold végig, mi történik akkor, ha nem fogadod el?

Talán megáll a föld forgása?

Valószínűbb, hogy készítesz egy még jobb művet, és reménykedsz, hogy valamelyik későbbivel sikered lesz.

2015. dec. 9. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Fogadd meg, hogy legközelebb még jobbat írsz majd...
2015. dec. 9. 15:19
 3/5 A kérdező kommentje:

...köszönöm.

Sok versenyen részt vettem pl. általános iskolában.. néha nyertem, néha nem.. semmi gond.

De ez teljesen más, mert ez ilyen szívből jövő munka és vesztés esetén azt fogom érezni, hogy a szívem rohadt vagy ilyesmi :'D

Na mindegy. Azért tettem fel a kérdést mert ilyenről ismerősöknek nem nyavajoghatok és ki kellett írnom magamból, megoldást természetesen nem varok xd

2015. dec. 9. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne a nyerésért alkoss. Az csak egy plusz. Alkoss az alkotás kedvéért. :)
2015. dec. 9. 19:58
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 tegnap 19:58 )- ez viszont igaz :)
2015. dec. 10. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!