Mikor kezdjek el arra gyanakodni hogy skizofrén vagyok? Ha milyen dolgokat tapasztalok?
Kedves Barátom!
Jelenleg szépen araszolsz felfelé azon a lépcsőn amely a mentális betegségek tárházába vezet. Sürgősen nem tudom eléggé forszírozni SÜRGŐSEN! keress fel egy pszichiátert vagy a legközelebbi IP gondozót. A probléma ott kezdődik hogy beképzeled magadban "Mi lenne ha?" mindenki élhetne így tehát hogy "Mi lenne ha 1 mp múlva meghalnék?" lenne értelme? NEM! Rengeteg ilyen és hasonló beteget, esetet látok sajnos ( 3 év MO legnagyobb IP osztályán). A pszich. betegségek nem válogatnak, lehetsz fiatal, idős, olvasott vagy írástudatlan bármikor elkaphatnak. Tehát még egyszer , keress fel egy szakorvost, elbeszélgettek elmondod a problémáid lehet csak néhány alkalom és túl is leszel rajta ill. gyógyszeresen is alakít a dolgokon. Önmagad ezen nem fogsz változtatni mert az írásodból egy teljesen világos öngerjesztő folyamat olvasható ki. Remélem segíthettem valamit. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!