Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet pánikbetegség fog nálam...

Lehet pánikbetegség fog nálam kialakulni?

Figyelt kérdés

Eléggé stresszes ember vagyok, képes vagyok sokmindenen aggodalmaskodni, néha meg a szokásosnál is erősebben rámtör az aggodalom, kicsit pánikszerűen. Ez főleg este, késő este fordul elő néha, amikor már a totál nyugalom vesz körül és teljesen egyedül maradok a nyomasztó gondolataimmal, félelmeimmel.

Többször érzek kicsit kellemetlen érzéseket a mellkasomban is amikor nincs túl jó kedvem, enyhe nyomást, néha szerintem a szívverésem is erősebb és gyorsabb a normálisnál.

Alapvetően nem vagyok elégedett az életemmel kicsit se, semmi pozitív nincs benne és sokszor negatív dolgok érnek, amikor nem akkor a jövőben bekövetkezendő negatív esetek miatt félek.

2015. dec. 5. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez szívneurózis lesz nem pánikbetegség. De ebből könnyen lehet súlyosabb pszichés betegség is. A folyamatos stressz, idegesség teljesen kimerít téged testileg és lelkileg is. Előbb-utóbb ekkora feszültségnél mint ami benned van állandó jelleggel és nagyon gyakran biztosan pszichés betegséggé fog fajulni. Javaslom pszichiáter szakorvos felkeresését. Ő majd elküld belgyógyászatra szíved miatt és ha nincs szervi bajod (ami nagyon valószínű) akkor megfelelő gyógyszeres és pszichoterápiás kezelést fogsz kapni. Javaslom még magánorvost mert SZTK-ban nem nagyon foglalkoznak az emberrel csak írják a gyógyszert rögtön.
2015. dec. 5. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:

"Javaslom még magánorvost mert SZTK-ban nem nagyon foglalkoznak az emberrel csak írják a gyógyszert rögtön."

Ja, jó is lesz az, mert az állami doki infarktust kap, ha elmondod neki, hogy elégedetlen vagy az életeddel.

Egyetlen tünetet nem írtál, ami betegségre utalna. Szar idő van, sötét van, semmihez sincs kedved. Kb ennyi...

2015. dec. 5. 17:23
 3/3 anonim ***** válasza:
utolsó! Te most nekem szóltál be? Cseszd meg szorongásos beteg vagyok már csak tudom hogy mit érezhet a kérdező. Majd megnézlek téged hogy ha stresszes vagy mit csinálsz! Ja és írta a kérdező hogy: sokat aggodalmaskodik, nyomasztó gondolatok, félelmek, mellkasi nyomás érzés, gyors szívverés érzés ezek mik ha nem szorongásos betegség tünetei???!!!
2015. dec. 5. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!