Szerintetek ez mennyire normális?
Nagyon hiú vagyok,nagyon nehezen tudok úgy kimenni az utcára,ha nem tetszik,amit a tükörben látok. Gondolom azért vannak még így egy páran. De sokszor ha nem tetszem magamnak,akkor ütöm magam,általában a kezemet vagy a lábamat de van,hogy a fejemet. Olyan is van,hogy belemarok a saját bőrömbe teljes erővel,elképesztő indulat van ilyenkor bennem. Ez így leírva elég ijesztő. Alapvetően nyugodt természetű vagyok. Ha tudom,hogy rémesen nézek ki,iszonyatosan gyűlölöm az embereket,amiért keresztül néznek.
rajtam,amikor meg ,,szép"vagyok,utánam fordulnak meg bámulnak,meg cuppognak. Szeretem ha megneznek,jól esik,mint minden nőnek,különben visszahúzódó vagyok,egyáltalán nem vagyok
pasifaló,évek óta nem volt kapcsolatom. Alsós koromban a fiúk csúnyának csúfoltak,eltakarták a szemüket,mikor elmentek mellettem,hogy ne kelljen rám nézniük,velem ijesztgették egymást,hogy majd én puszit adok annak,aki nem viselkedik. Beteges
a viselkedésem és ez is közre játszik vagy egyszerűen csak nagyon nagyon hiú vagyok? Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!