Hogyan lehetne normális életem Aspergeresen?
Figyelt kérdés
Ezek jellemzőek rám, és nem tudom mit csináljak. Nem tudok egy fiúval se tartós párkapcsolatot kialakítani.
2015. nov. 24. 17:37
2/6 anonim válasza:
Ha párkapcsolatot próbálsz kialakítani, akkor jóval idősebb vagy annál, mint amikor az aspergert meg szokták állapítani (kisgyerekkorban). Weboldalak alapján öndiagnózis nem a legmegbízhatóbb dolog.
3/6 A kérdező kommentje:
Nálam megállapítottak. Amúgy 23 vagyok.
2015. nov. 24. 18:49
4/6 anonim válasza:
Rohadt nehezen, szívás az egész. Nálam múlt héten álapították meg, enyhén néztem hogy WUT most komoly? Azt hittem csak simán bal**sz vagyok szociális téren, majd javul. Erre kiderült hogy nem fog, vagy csak nagyon nehezen.... király. Nem tudsz tartós kapcsolatot kialakítani? Az még a jobbik eset, én nem tartósat, semmilyet sem tudtam eddig.
5/6 A kérdező kommentje:
De még is mit csinálhatnék így?
2015. nov. 27. 19:38
6/6 anonim válasza:
Akarsz szívesen beszélgetek róla. Egyébként semmit, törődj bele, nekem azt mondták lehet rajta javítani csoportterápiákkal, de nekem arra csak nyáron lesz alkalmam, szóval csak akkor tudok felutazni pestre, és az is bentalvós lesz, ami pluszban gáz nekem. Rühellek ismeretlen helyen aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!