Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem kapok antidepresszánst...

Nem kapok antidepresszánst már három hónapja és visszaestem a korábbi betegségbe! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Három évig szedtem evészavarra antidepresszánst. A kezelőorvosom nem ír már fel többet mert rendszertelenül szedtem. Azt mondta vagy folyamatosan szedem vagy sehogy. Három hónapja nem szedem és kb két hónapja alkoholizálok, koplalok máskor telezabálom magam és hánytatom magam. Lehangolt vagyok sokszor fekszek, alszok fáradt, bágyadt és erőtlen vagyok. Pszichiáterhez járok kontrollra beszámolok a panaszaimról nem ír fel antidepresszívumot csak a rilexet hogy ne szorongjak. Milyen orvos az ilyen? Nekem kell az antidepresszívumom mert anélkül rosszul érzem magam. Mit tegyek? Könyörögjek az orvosnak?

2015. nov. 30. 12:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Neked nem gyógyszer kellene, hanem működőképes agysejt, de az úgy látszik, az nem maradt.

Ha tudod, hogy mi a bajod (hogy nem kellene innod, koplalnod, zabálnod, hánytatnod magad), akkor miért csinálod?! Hallottál már az akaraterőről? Gondolom nem.

Holnaptól a pisiléshez, hajszárítózáshoz, kutyasimogatáshoz is gyógyszert kérsz?!

2017. ápr. 13. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!