A lányom (15), és nem tudom pszichiátriai betegsége van e?
Ha rászólunk egyszerűen elkattan és volt már rá példa, hogy elkezdte magát vagdosni. Vagy ha valamit nem engedünk meg egyszerűen elkattan és néha üti a falat vagy máshogy levezeti (nem szoktan látni pontosan, mert sírva elrohan).
Iskolába ha egy tanár "kekeckedik" vele, visszaszól csúnyán, kirohan a teremből és hangosan magára vágja az ajtót .
Néha, ha valami ellenvetésünk van, azt mondja, hogy majd ha felakasztottam magam megbeszélhetjük.
És a farcolást se hittem el, bármire képes.
Félek valami nem látszódó lelki traumába van.
Mi a ti tippetek?
Pedig az vagyok, de nagyon kétségbe vagyok esve.. És sokszort azt hiszi ő a főnök itthon, néha öngyilkossággal "zsarolja" az apját..
Iskolába inkább osztályon kívűl barátkozik, de ott nagyon.
Bocsáss meg, nem akartalak volna megbántani. Csak tudod az "elkattan, meg a tanár "kekeckedik", "majd ha "felakasztottam magam", nem ezt sugallták. És még valamit furcsállok: nem hiszem, hogy a lányod ezt tegnapelőtt kezdte volna el...én már rég elvittem volna szakemberhez. De azért ne haragudj...
Két nagyfiú apja, és négy unoka nagyapja vagyok...
Dehogy, semmi félreértés. Az ő szavaival éltem
Nem, nem most kezdte, csak volt egy 2-3 hónap amikor is azt hittük megjavult, de ugyan úgy ebbe az állapotba visszaesett.
Egy nagyobb fiam van még..
Borderline személyiségzavart 18 éves kor alatt nem állapítanak meg!!
Mindenképp pszichológus segítségét kérném mert ez a viselkedés nem egy egészséges kamasz viselkedését mutatja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!