Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A lányom (15), és nem tudom...

A lányom (15), és nem tudom pszichiátriai betegsége van e?

Figyelt kérdés

Ha rászólunk egyszerűen elkattan és volt már rá példa, hogy elkezdte magát vagdosni. Vagy ha valamit nem engedünk meg egyszerűen elkattan és néha üti a falat vagy máshogy levezeti (nem szoktan látni pontosan, mert sírva elrohan).

Iskolába ha egy tanár "kekeckedik" vele, visszaszól csúnyán, kirohan a teremből és hangosan magára vágja az ajtót .

Néha, ha valami ellenvetésünk van, azt mondja, hogy majd ha felakasztottam magam megbeszélhetjük.

És a farcolást se hittem el, bármire képes.

Félek valami nem látszódó lelki traumába van.

Mi a ti tippetek?

2015. nov. 24. 19:28
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
És mind ezek mellett egyetlen bántó szó, és a lelkivilága kb összedől, és keservesen sír.
2015. nov. 24. 19:30
 2/13 anonim ***** válasza:
A lanyod kamasz!masreszt impulzus kontroll zavar :)
2015. nov. 24. 21:38
 3/13 anonim ***** válasza:
50%

Borderline?

Lehet.

Szeresd

2015. nov. 24. 22:27
 4/13 anonim ***** válasza:
Azért az elég durva ennyitől rámondani, hogy pszichiátriai beteg. Nem tudja rendesen felfolgozni az érzelmeket, amiből túl sok van neki. Beszélhetnél vele többet. Barátai vannak? Iskolában hogy bánnak vele? Jót tenne neki, ha rendszeresen sportolna.
2015. nov. 25. 07:47
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem úgy hangzik a kérdésed, mintha egy aggódó anya írta volna. Mindenesetre vidd el a gyereket orvoshoz, és mond el a tüneteit. Hátha több megértést kap ott, mint odahaza.
2015. nov. 25. 10:20
 6/13 A kérdező kommentje:

Pedig az vagyok, de nagyon kétségbe vagyok esve.. És sokszort azt hiszi ő a főnök itthon, néha öngyilkossággal "zsarolja" az apját..

Iskolába inkább osztályon kívűl barátkozik, de ott nagyon.

2015. nov. 25. 14:34
 7/13 A kérdező kommentje:
És elég megértést kap tudja hogy bármit megbeszélhet velem, és szokta is.
2015. nov. 25. 14:35
 8/13 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg, nem akartalak volna megbántani. Csak tudod az "elkattan, meg a tanár "kekeckedik", "majd ha "felakasztottam magam", nem ezt sugallták. És még valamit furcsállok: nem hiszem, hogy a lányod ezt tegnapelőtt kezdte volna el...én már rég elvittem volna szakemberhez. De azért ne haragudj...

Két nagyfiú apja, és négy unoka nagyapja vagyok...

2015. nov. 25. 17:57
 9/13 A kérdező kommentje:

Dehogy, semmi félreértés. Az ő szavaival éltem

Nem, nem most kezdte, csak volt egy 2-3 hónap amikor is azt hittük megjavult, de ugyan úgy ebbe az állapotba visszaesett.

Egy nagyobb fiam van még..

2015. nov. 25. 18:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Borderline személyiségzavart 18 éves kor alatt nem állapítanak meg!!

Mindenképp pszichológus segítségét kérném mert ez a viselkedés nem egy egészséges kamasz viselkedését mutatja..

2015. nov. 25. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!