Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem fog elzavarni a pszichiáter?

Nem fog elzavarni a pszichiáter?

Figyelt kérdés

Holnap megyek először pszichiáterhez, mert anyukám, illetve egy orvos ismerősünk ajánlotta nekem már pár hónapja. Párkapcsolati problámák miatt mennék, ami nem is tűnik nagy problémának a sok mentális betegség mellett.

Nem vagyok boldog, sokszor sírok és hisztériás rohamaim lesznek, rátámadok a barátomra.. amit ő vált ki belőlem, mert úgy érzem érzelmileg terrorizál és mintha élvezné, vagy legalábbis nem tesz ellene semmit.

Iszonyatosan nagy fájdalmat érzek, és gyűlölöm amiért ezt teszi velem, de elhagyni nem tudnám.

Most biztos mindenki hülyének fog nézni és azt fogjátok mondani, hogy nincs is semmi problémám.

2015. nov. 24. 00:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azert vagy hulye, mert instabilkent felvallalsz egy part magadnak. Ha nekem van egy hitelem, akkor nem veszek fel egy masik hitelt hogy ketto terhelje a vallamat. Persze van egy ket HULYE aki felvesz ket hitelt is, te sem vagy kulonb.
2015. nov. 24. 00:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Amikor még elkezdtünk járni több évvel ezelőtt, nem volt ilyen. Csak aztán megváltozott és én is ilyen lettem ezért.
2015. nov. 24. 00:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Boven erre van a pszichologus. Epp eleg komoly problemaid vannak ahhoz, h felkeress egy szakembert :-(
2015. nov. 24. 00:44
 4/11 A kérdező kommentje:
Most tényleg?
2015. nov. 24. 00:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Pszichologust ajanlanek en is, nem pszichiatert.
2015. nov. 24. 00:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem pszichiáter kell neked, hanem pszichológus!
2015. nov. 24. 06:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Tenyleg! Minden ironia v guny nelkul mondom, h segitsegre van szukseged.

2.

2015. nov. 24. 09:34
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Voltam ma és azt mondta foglalkozni fog velem, pszichoterápiára van szükségem.

2015. nov. 24. 11:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Furcsa gyorsan dolgoznak nálatok..megírtad a kérdésed tegnap éjjel fél egy körül, és ugyanaznap már el is jutottál pszichológushoz 11.50 re, aki meg is vizsgált. Ez nem semmi. Másnak ehhez napok kellenek, hogy egyáltalán találjon egy szakembert.
2015. nov. 25. 10:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Pszichiáterhez jutott el, a kérdésében írta, hogy "holnap megyek először pszichiáterhez"...
2015. nov. 25. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!