Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez depresszió?

Szerintetek ez depresszió?

Figyelt kérdés
A reggel általában könnyen megy. Sokat vagyok a párommal és beszélgetek a barátaimmal.( sajnos csak interneten mivel külföldön élek) Utána elkezdődik a nap és jönnek a tennivalók. Ezek egyre nehezebb elvégezni és egyre monotonabnak érzem, de még ez sem annyira rossz mint délután. Ahogy telik el a nap egyre fáradtabnak és feszültnek érzem magam mire pedig anyám hazaér minden kész katasztrófa. Rengetegszer van pluszban pánikroham szerű tüneteim, folyamatos síróhörcsök, eszembe jut hogy mennyire haszontalan vagyok és azt érzem hogy én vagyok a világon a legnagyobb sz#r. Egyszerűen már nem tudom hogy mit kellene tennem.A páromnak már elmondtam ezt az egészet és próvál segíteni, néha jobb is de nem tudom mennyire használ. Mikor édesanyámnak elmondtam ezt az egészet csak kinevetett és azt mondta csak hiszti..... Sokat gondolkodtam azon is hogy nem e a miatta származó stress miatt van....

2015. nov. 22. 23:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon keveset írtál a körülményekről. Otthon vagy egész nap, vagy eljársz dolgozni? Miből gondolod, hogy haszontalan vagy? Nem biztos, hogy depressziód van, ennyiből nem lehet eldönteni. De úgy néz ki, hogy valami nagy nyomás alatt tart, és ezt semmi nem kompenzálja, nem tudsz feltöltődni. Vagy túl sokat vagy egyedül, és azt viseled rosszul, vagy valaki a környezetedből nagyon negatív hatással van rád. Mondd ki a nevét, és félig megoldottad a problémádat.
2015. nov. 23. 00:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, és javarészt az édesanyád az oka. (Jól érzed, tényleg ő az ok.) Tennivaló: pszichiáterhez elmenni és az anyukáddal való kapcsolatodat minimalizálni. Lehetőleg minél hamarabb elköltözni tőle és a srácoddal összeköltözni.
2015. nov. 29. 19:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen költözni ménél hamarabb szeretnék de eddig úgy néz ki ,hogy leghamarabb nyáron tudok de félek addigra teljesen összeomlok... pszichiáterhez sajnos nem igen tudok elmenni mivel annyira nem tudom még a nyelvet ( 1 éve külföldre költöztünk ) ahoz hogy ezeket a gondokat így el tudjam mondani ,de a házi orvosuk beszél magyarul és ő azt javasolt , hogy próbáljam ki az Orbáncfű taplettát mellette pedig szedek B1 vitamint idegerősitőnek
2015. nov. 29. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!