Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az ocd is lehet pszichotikus?

Az ocd is lehet pszichotikus?

Figyelt kérdés
Annyira eldurvult, bármi is legyen ez, hogy hulyesegeket találgatok ki, bármennyire tudom, hogy marhaság, de kényszert érzek rágondolni és rituálézni is, mert félek tole. Épp tanultam, és anyám almát evett, a szovegben egy alma is jelentos volt, de nehezen jutott el a mondanivalója a szovegnek, és én eroteljesen addig martam magam ameddig nem jutott el a mondanivalója, sot anyám épp almát evett, én pedig ordítottam és sírtam h ne egye, mert zavar. Nagyon durva, bár véresre nem martam magam, de rohadtul fájt, és lehet ha nem jut el addig a gondolat, akkor véresre marom magam. Félek a hasonló dolgoktól, nem ad senki sem utasítást, nem hallok hangokat, én érzem így...csak félek hogy mi ez az egész...megbolondultam-e...bár viszonylag normális korulmenyek kozott elek, most nagy stressz alatt vagyok, vizsgaidoszak, és ugyerzem megkell felelnem. De félek. Mi ez? Orvost mindenképp felkeresek
2015. nov. 20. 19:37
 1/3 A kérdező kommentje:
És természetesen ezt a marást én nem akarom, se bántalmazást, kényszert érzek vagy nem is tudom... Félek, hogy skizofrén vagyok.
2015. nov. 20. 19:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt mondják a kényszerbetegek bármennyire félnek attól, hogy elkovetnek valamit.....sohasem kovetik el, de hát én mégis martam magam, akkor most mi van?
2015. nov. 20. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha elmész orvoshoz ezt így mondd el neki. Azt is fejtsd ki, hogy mennyire meg akarsz felenina vizsgákon. Lehet azt is lazábban kellene venned. Túl sok teher nehezedik rád. Sok szerencsét!
2015. nov. 21. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!