A pszichózis visszatérhet?
3 hete a terapeutám szerint pszichotikus állapotba kerültem.Azt mondta,hogy veszélyt jelentek önmagamra,ezért bezártak azonnal. Zártosztályon voltam,majd a veszélyezettség elmúltával kiengedtek a kórházból. Azóta félek a terapeutámtól s a kórháztól is.
Az a bajom most, hogy azt hittem vki beszélget az ablak alatt.Meg is ijedtem,ki az ilyenkor a kertben,de senki nem volt. Majd fejemre húztam a párnát s akkor is élesben hallottam a hangokat,beszélgetést.Rájöttem, hogy a fejemben vannak ezek a hangok.:( Ugye ha tudom,hogy a hangok nem valódiak,az nem pszichózis ugye?? Nem vagyok skizofrén,borderline szem.zavarom van csak.
El kell menni a pszichiáterhez, és felíratni vele gyógyszert.
Eltart egy darabig, amíg hatni fog, és az se biztos, hogy az első beválik, szóval készülj fel, hogy ez egy hosszú kör lesz, de csak így van esélyed kikászálódni ebből az állapotból. Kitartás!
És addig is, ne terheld túl magad, aludj, egyél rendesen, ne igyál koffeint vagy alkoholt, kerüld a stresszes helyzeteket... ilyesmik. Vigyázz magadra!
Köszönöm mindenkinek! Kaptam gyógyszert s injekciót is adtak be.
Eddig nem múlt el semmi.Nem beszéltem erről a terapeutámmal, csak kértem a gyógyszeres kezelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!