Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem tudok aludni?

Miért nem tudok aludni?

Figyelt kérdés
El tudok aludni este,viszont túl hamar megébredek és rosszul vagyok forgolódok,nyugtalan vagyok,néha akár reszketek is,nem tudok aludni.Ezeket a tüneteket csak ősz/télen tapasztalom.Mi lehet a bajom?
2015. nov. 20. 07:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy refluxos? Mert pont télen és ősszel erősödik fel a reflux is.
2015. nov. 20. 10:59
 2/4 A kérdező kommentje:
de igen,de szedek rá napi 2 controlocot.
2015. nov. 20. 11:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Na most a helyzet az én is az vagyok és a ppi -ktöl én se tudok aludni, 1 évig szenvedtem miatta. Ezért gyógyszert váltottam Ezomperazol Zandoz -ra. Ennek az a hatalmas előnye, hogy szét lehet vágni mivel a gyógyszeren belül úgynevezett palletek vannak. Tehát gyógyszeren belüli gyógyszer. Könnyen megeshet, hogy túl sok gyógyszert szedsz. 5 éve szedek ppi -t nekem az a fő tapasztalatom az a legjobb gyógyszerezés az amikor kicsit fáj a gyomrod. De ez nálam működik, nálad nem biztos, hogy fog. És 3 nap után 1 napot kihagyok.
2015. nov. 20. 18:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Jah és ha 2 hónapnál régebb óta szeded akkor a leszokást el lehet felejteni, ppi -röl leszokni olyan mint a heroinról és a kokainról akarnál leszokni egyszerre.
2015. nov. 20. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!