Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Túl érzékeny vagyok, mit...

Túl érzékeny vagyok, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Az lenne a baj velem,hogy túl érzékeny vagyok. Érzelgős filmeken fix hogy sírok és eléggé meg tud viselni, más szomorúsága is.Valahogy az emberek hangulata rám ragad.Igazából sokszor vagyok levert és szomorú is.. A baj itt azzal vagy hogy túlreagálok mindent. A legkisebb problémákat is feltudom fújni(igazából azok csak mások szerint kis problémák). Betegségeknél is így van, ha valami bajom van akkor a legrosszabbra gondolok és arra, hogy ez komoly.Aztán pár nap múlva semmi bajom és feleslegesen szétaggódtam magam rajta.Eszméletlen könnyen felkapom a vizet sok idő kell mire lenyugszok és szinte bármivel feltudnak idegesíteni. Sokat veszekszek a barátommal mert az ő vicceit én komolyan veszem ezért megsértődök.Aztán jön hogy ne durcizzak már mindenen. Ha egyszer rosszul esik akkor mit tudok csinálni?:( Elég nehezek a mindennapjaim..idegeskedés,stressz,gyomorfájás-fejfájás stb és ez leginkább azért vannak mert ilyen vagyok.Nagyon megakarok változni, kicsit keményebb lenni, mert mások észreveszik rajtam, hogy ilyen vagyok és hát kicsesznek velem. Egyszóval nem könnyű mostanság. Valaki van hasonló helyzetbe? Mit tanácsolnátok hogy embereljem meg magam?:D

2015. nov. 15. 17:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Kérd ki egy szakember velemenyet. Most ez piti dolognak latszik de en is ilyen voltam aztan szepen kialakult nalam a depresszio es a szorongas is. :/
2015. nov. 15. 18:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Kerüld el az olyan embereket akik ki készítenek téged. És én úgy vagyok vele aki az én bajommal nem foglalkozik énse az övével. Mindig gondolj arra hogy a te betegségednél lehet nagyobb vagy vannak nagyobbak.
2015. nov. 18. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!