Miket csinaljak, hogy ne fajjon annyira, hogy akibe
szerelmes vagyok, mas lannyal van?
Figyelt kérdés
Nem akarok hosszu storykat irni. A lenyeg, hogy tobb, mint 4 eve szerelmes vagyok bele, o is adta a jeleket, de mindig azzal jott ossze, akinek nem kell tul sokat udvarolni.
Most is ez a helyzet, elmentem egy buliba, remelve, hogy lesz valami, de azon kaptam magam, hogy mas csajt fuzott, es mint kiderult vagy 3 hete egyutt is vannak. El akarom felejteni, de nem tudom mit tegyek, mivel egyszeruen mindig o jar a fejemben. Es persze ott van az remeny, nem tehetek rola, de mindig remenykedem. Mit tegyek?
22L
2015. nov. 14. 11:01
1/10 Titusztitusz válasza:
Ha a fiú a KÖNNYEN MEGKAPHATÓ LÁNYOKAT kedveli, akkor legyél TE A LEGKÖNNYEBBEN MEGKAPHATÓ...Nemis értem hogy hol itt a probléma...
2015. nov. 14. 12:26
2/10 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de ez hulyeseg! Ha egyszer most van neki baratnoje, akkor miert masznek en bele abba az egeszbe? Lehet, hogy szereti, lehet, hogy elveszi, lehet, hogy komolyan erdekli a lany... Plusz ha ezt megteszem, minden bizonnyal mas is megtenne majd, mikor velem van a srac...
2015. nov. 14. 13:17
3/10 Titusztitusz válasza:
Már miért lenne hülyeség amit írtam? Az élet egy nagy verseny...Férfiak és nők között is...Ha a kinézett fiú a KÖNNYEN KAPHATÓ LÁNYOKAT KEDVELI, de TE viszont szerelmes vagy belé, akkor mi a teendő ilyen esetben? Hát az, hogy IGYEKEZZ ÚGY VISELKEDNI, ami a fiú igénye...Hogy már van barátnője? Ez esetben akkor mit szeretnél? Félreállni az útbol, átengedni a srácot egy másik lánynak, vagy HARCBA SZÁLLNI a srácért? Szerintem tedd az utóbbit, és "licitálj alá" a mostani barátnőjének, hátha sikerül elszeretni a srácot a másik lánytol...Viszont egy dologra nagyon ügyelj...Mégpedig arra, hogy CSAKIS A KISZEMELT FIÚ irányába mutasd a "könnyen kaphatóságot", más irányokban viszont maga legyél az "élő megközelíthetetlenség"...A hímnemüek valóban nem szeretik ugyanis ha a nőjük BÁRKI SZÁMÁRA megkapható...Jobban szeretik azért valóban, ha csak őfeléjük adakozó egy adott lány...De ezt szerintem nem olyan nehéz dolog azért kivitelezni...
2015. nov. 14. 13:30
4/10 A kérdező kommentje:
Oszinte leszek, azert nem szeretnek harcba szallni erte, mert tartok attol, hogy nem vagyok eleg jo neki. Eleget szenvedtem mar miatta. Amugy is, akivel most van sokkal nepszerubb az embereknel, mint en. A sracnak pedig igencsak fontos.
Raadasul szinte soha nem latom mostanaban, ha igen, akkor en autoban ulok, esetleg o is. Ha pedig netalantan osszefutunk valamilyen bulin, o a csajjal lesz, en meg biztos nem fogok odamenni hozza.
2015. nov. 14. 13:37
5/10 Titusztitusz válasza:
Vagy úgy...A jelek szerint akkor némi önbizalomhiány is nehezíti a dolgodat...De ha meg így van, és se önbizalmad, se bátorságod nincs harcba szállni a fiúért, akkor nemis értem, hogy miben reménykedel...Ez esetben csak egyet tehetel:Felejtsd el a srácot, és próbálkozz egy olyan fiúnál, akinél úgy érzed hogy van esélyed...
2015. nov. 14. 13:41
6/10 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy nincs eselyem, rajtakptam regebben parszor, hogy engem nez, 2x mintha kozeledni is akart volna, de nem tortent semmi. Mivel nem akartam elso csettintesere odaadni magam neki, ezert gondoltam legkozelebb, ha probalkozni akar, akkor veszem a lapot. Hat nem volt legkozelebb, azota alig lattam, ha lattam is, epp mas csajjal smarolt...
2015. nov. 14. 13:45
7/10 Titusztitusz válasza:
Az utolsó hsz-edben írtak valóban sok, és nagy hibát sejtetnek a taktikádban...Először akkor ott követted el a hibát, hogy amikor próbálkozott nálad a srác, nem tettél a kedvére AZONNAL, ÉS BOLDOG LELKESEDÉSSEL...Te nem érzed az ellentmondást? Tudod jól(!!) hogy a srác a KÖNNYEN KAPHATÓ LÁNYOKRA BUKIK...És ennek ellenére amikor KÖZELÍTETT FELÉD, a "meghódítandó nő" taktikáját alkalmaztad vele kapcsolatban...Hát nemis csoda akkor az, hogy nem jött be a dolog...A másik hibát viszont éppen MOST követed el azzal, hogy ARRA VÁRSZ, hogy LEGKÖZELEBB PRÓBÁLKOZZON A SRÁC...Erre ne várj, hanem LÉPJÉL TE...És minnél hamarabb...Keresd a vele való találkozást, derítsd fel hogy hol szokott rendszeresen megjelenni, és JELENJ MEG OTT TE IS MINNÉL GYAKRABBAN, és "ROHAND LE" ahogy mondani szokás...Kellesd magad előtte, nyiltan jelezd neki, hogy "nagyon-nagyon könnyen megkapható vagy", könnyebben mint bárki más, éshát ha a srácnak tényleg tetszel, hát akkor szerintem hamar meglesz a "dolog" amire vágyol...
2015. nov. 14. 19:49
8/10 A kérdező kommentje:
Titusztitusz
Nagyon nehez megerteni azt, amit irsz! Megjegyeznem, hogy a csupa nagybetu, az nem kiemelest jelent, hanem orditozo hangnemet...
Ugyanakkor ennyi hulyeseget se olvas az ember fia/lanya. Van baratnoje, azzal jar el mindenhova, es en odamegyek egyedul a sok ismeretlen emberhez, azert, hogy kellessem magam. Nem leszek azert konnyuveru lotyo mindenki szamara, hogy o megkapjon...
2015. nov. 14. 20:14
9/10 Titusztitusz válasza:
Sajnálom hogy nemértettél semmit sem abbol, amit eddig írtam...Pedig tudod, nálam a NAGYBETÜS szavak NEM "ordítozást" szoktak jelenteni, hanem " kiemelten fontos kulcsszavakat", amikben már ÖNMAGÁBAN IS ott van a mondanivaló lényege, csak figyelni kell a KULCSSZAVAKAT...Dehát ahogy elnézem, "pusztába kiálltott szó" volt minden eddigi mondandóm, akár nagybetüvel írtam, akár kicsivel...Hát...Akkor ez van, én leírtam azt amit legjobb tudásom és tapasztalataim alapján javasolnék, a továbbiakban meg akkor tegyél úgy, ahogy akarsz...Én nem fárasztom magam tovább ezen a kérdésen...Szia.
2015. nov. 14. 20:24
10/10 anonim válasza:
Szerintem egy lány soha ne fusson egy fiú után. Ha komolyabban érdekelted volna, akkor már lett volna valami
Írtad, hogy mintha közeledett volna régebben.. ha tényleg akart volna valamit, erőteljesebben próbálkozott volna, végülis te nem elutasítottad csak nem adtad oda magad egyből, amit helyesen tettél. Ha neki a könnyen megszerezhető lányok kellenek, akkor legyen velük
Te meg járj szórakozni, ismerkedj, beszélgess másokkal, tereld el a figyelmed hátha sikerül elfelejtened..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!