Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet tenni a folytonos...

Mit lehet tenni a folytonos idegrohamok ellen gyógyszer nélkül?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy mindenen nagyon könnyen felhúzom magam, akár egy idegen ember ártatlan megmozdulása is olyan agyf@szt tud nálam okozni, hogy megfájdul tőle a fejem!

Alapból is bennem mindig van egy kis idegesség, sokat stresszelek! Antiszociális vagyok, nem bírom elviselni a tömeget és persze nem tesz túl jót, hogy minden reggel a csurig tömött buszon minimum 10 ember ér hozzám. ÉS olyankor már úgy érzem, hogy menten ideggörcsöt kapok...

Volt, hogy a suliban nap folyamán addig addig tuningolták az agyam, hogy mikor hazaértem levezettem a box zsákunkon a dühömet, ennek következménye, szétzúzott izületek, fájdalom. De még akkor is éreztem, ha nagyon felhúznak képes lennék beverni valakinek a fejét, ha az még nekem jobban is fájna!

Persze sosem vagyok fizikailag agresszív, csak szóban. Olyan osztályba járok, hogy úristen a leghiggadtabb ember is kikészülne, na most akkor én mit szóljak?!

Az orvosom először vitaminokat írt fel, nem használtak.. Erre ilyen gyógynövényekből kivont idegnyugtatót vagy mit.. Amit természetesen nem akarok beszedni.

De valamit tennem kell, mert 20 éves koromra xanaxot kell szednem!

Full érzelmi-agyi idegroncs vagyok!

És ezt nem kell offolni, értsd ahogy leírom, oltárian kivagyok idegileg!

Volt, hogy cigányokkal üvöltöztem, és már én hittem azt, hogy nekik megyek.. Még az öregekkel is képes vagyok leállni vitatkozni! Főleg mikor kiakarnak okítani, hogy beszélhet egy fiatal lány ilyen csúnyán, na én olyankor a nácizmusomról és az emberekbe vetett utálatomat szoktam kiönteni és elküldöm őket a bús fenébe!

Tudom, hogy vissza kéne vennem, de sajnálom az agyamat 24 órán keresztül elönti a szar.

2010. márc. 19. 17:48
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Múltkor úgy felhúztak, hogy inkább el is húztam a csíkot, mielőtt megütök valakit. És így valami kcsög autós ott nyomja a dudát amikor piros a lámpa. Én meg elkezdtem vele üvöltözni mint egy elmebeteg és felvilágosítottam, ha még egyszer megnyomja a dudát a fejével töröm be a szélvédőjét! De csöndbe maradt... Én pedig lenyugodtam 2 perc alatt!

Én mindig mindenkire tekintettel vagyok, a sok szemét meg polgárpukkasztó viselkedést produkál..

2010. márc. 19. 17:56
 2/13 anonim ***** válasza:

Hát ez kemény

mintha én írtam volna ki a kérdést

agresszív idegbeteg állat vagyok:/ én spec magneb6-ot szedek mert hogy azjó a feszültségre, mégis ha bárki szarul szól hozzám egyből leüvöltöm a fejét. lehet az barátnőm, csoporttársam, az orvosom, a bkv ellenőr vagy bárki, nekimegyek

elvileg van iylen természetes nyugtató, lehet rá kéne állni.

19L

2010. márc. 19. 18:16
 3/13 A kérdező kommentje:

Szedem a magneb6-ot sőt polybét is meg még 1 másik vitamincsaládot. Nekem már felírta a doki, a nyelv alá kell tenni és meg kell várni míg elolvad. ilyen idegnyugtató hülyeség.. De én nem leszek hajlandó gyógyszerezni magam. A vitamin még elmegy.. De más nem!

Valami alternatív dolog kéne!

2010. márc. 19. 18:41
 4/13 anonim ***** válasza:
Valami jo kis sporttal, mondjuk boxszal, nem tudnad legyozni ezt a féktelen duhodet ?
2010. márc. 19. 21:09
 5/13 anonim ***** válasza:
ja, bocs, most latom hogy azt mar probaltad :)
2010. márc. 19. 21:10
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha van patnered, az sok problémát megold.
2010. márc. 19. 22:04
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztos hallottál mát a niacinról. Más néven B3 vitamin. Ez egy nagyon huncut molekula. Különböző vegyületeit is már forgalomba hozták: niacin-amid, ill. inozitol-hexanikotinát.

És, ami a lényeg: sokat kell belőle szedni, vagyis az olyan dühöngőknek, sajnos, mint Te. Mindenkinél máskor kezd el hatni, de hosszú távon beválik és normalizálja az életed.

2010. márc. 20. 08:11
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia!!

Jajjj, én is nagyon ideges típus vagyok. Talán nem ennyire MÉG. De én is mindennap ideges vagyok, aminek igazából konkrét oka van, de ezen nem lehet segíteni. Nagyon sokat idegeskedem, és egyszerűen nem lehet így élni!!! Én is természetes idegnyugtatót keresek... Csak, hogy elviselhetővé váljon az élet... Szar az élet, az oké, de azért jó lenne, ha legalább néha kicsit jobb is lenne minden...

2010. márc. 23. 10:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Az uccsó vagyok. Én is lány vagyok, és engem is folyton lebasz@sznak, hogy hogy beszélhetek mindig olyan csúnyán...
2010. márc. 23. 10:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Újra az uccsó vagyok. Hát, én is csak egy konkrét személy miatt csinálom ezt, és másokkal nem. A barátom, ha van, kifejezetten jó idegnyugtató tud lenni tényleg :D, ha van persze. De jobb nem erre alapozni...
2010. márc. 23. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!