Nőgyógyásznál,terhességi kivisgáláson. Rosszúl vagyok a tudattól ha oda kerül a sor mi lesz. Vettek már tőlem vért kiskoromba akkor is úgy,hogy vagy 5-en lefogtak. Illetve 12 évesen mikor műteni kellett. Akkor is lecsapoltak 4 kis üvegbe vért és ahogy felàltam egyből elájultam. Aztán mikor kitoltak műtőből ugye branül volt a kezembe ahogyan észbe kaptam fájdalomra (mert fájt mikor bennem volt). Ha erre gondolok sírni kell. A fajta tűiszony. De mikor kötelező oltáson vettem részt akkor mindig 2-3-diknak mentem,hogy hamar túl legyek rajta. Nem is a tűtől félek,bár az sem valami kellemes gondolat számomra mikor belém szurják (de nem fáj). Inkább az mikor az erembe szurják. Éjszaka is felkeltem ez volt az első gondolatom legszívesebben üvöltöttem volna. Olyan pánik betegséf fajta.
2015. nov. 6. 16:31
1/8 anonim válasza:
ha azért kellene a vérvétel, hogy megállapítsák a terhességet, akkor elkerülhető, de ha terhes vagy és szeretnéd megtartani, akkor elkerülhetetlen, hogy bizonyos időközönként, legalább 3x az egész terhesség alatt vérvételre menj
2015. nov. 6. 16:36
2/8 anonim válasza:
Terhességi vizsgálatokra mindenképp kell vérvétel...szólj hogy mi bajod és úgy kezelnek majd.
2015. nov. 6. 16:44
3/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy hergeled is magad. Amúgy számomra nem ismeretlen a dolog, mert én is féltem mindig a vérvételtől, bár soha nem fájt, tehát csak egy fóbia jellegű megnyilvánulás volt. Miután időskori cukorbetegség miatt rendszeresen vesznek tőlem vér és néha én is megszúrom az ujjam cukormérés okán, már alig reagálok a dologra. Nota bene, 24 évet dolgoztam vérellátóban, ahol aztán vér volt "rogyásig" és végül azt is megszoktam.
2015. nov. 6. 16:46
4/8 anonim válasza:
Én is nagyon félek a tűtől, de sajnos néha muszáj vért venni. Egy magánklinikára járok, ahol nagyon precízen csinálják, majdnem fájdalommentes, de viszont kb 15 ezerbe kerül.
5/8 anonim válasza:
no para!
Tudod, hogy nem bírod a vérvételt...elmész, leülsz a székbe kinyújtod a kezed aztán nem nézel oda! egy kis bökés, aztán a tűt sem érzed...ha kész, te ülve maradsz ott és közlöd a vérvétel előtt, hogy rosszul szoktál lenni. Ha elájulsz semmi probléma, felemelik a lábad, megtörlik a homlokod és észhez is érsz!
Semmi félni való nincs benne :)
6/8 gömbicica válasza:
azt hiszem, hogy egy kis élet a pocakomban felülirná ezt az érzést :)
ne félj. egyszerüen ne nézz oda. ennyi :
főleg hogy csak pár pillanat az egész.
egyébként is a laborokban ha látják a beutalón, hogy várandós anyuka van, előre szokták venni:)
hogy egy fogorvosnál gyökérkezeléstől csiszolástól nem fér a zabszem a ...-be, azt még megértem. de egy vérvételtől???
2015. nov. 6. 17:01
7/8 A kérdező kommentje:
Bölcsesség fogamat húzák már ki.
Nekem amikor benne volt a kezembe a branul sokkal rosszabb voltY
2015. nov. 6. 18:11
8/8 anonim válasza:
Nőgyógyász vagy teszt megállapitja,hogy terhes vagy. Akkor menni kell a körzetihez és adja a laborra a beutalót....Sajna sok vérvétel. Én pl összeesek a gondolattól is. Nem is fogok szülni. Na nemár,hogy ilyen miatt ne....dehogynem. A boldogság,hogy benned van egy csöppség mindent elfeledtet.Ha nem szeretnél terhességet akkor tessék vigyázni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!