Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Anorexiások! Kövérnek látjátok...

Anorexiások! Kövérnek látjátok ezeket a nőket?

Figyelt kérdés

Illetve konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy mások testét mennyire vagytok képesek korrektül megítélni? Csak saját magatokat akarjátok minél vékonyabbnak látni, vagy ránézésre túlsúlyosnak találjátok például őket is?

[link]

[link]

[link]

2015. nov. 2. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az első két lány szép alkatú, vékony, a harmadikat pedig már soványnak mondanám. Mások testét korrektül meg tudom ítélni, sőt, talán még 'engedékenyebb' is vagyok velük szemben.
2015. nov. 2. 19:20
 2/7 gömbicica ***** válasza:

anorexiás a csontvázat is kövérnek látja :(

nekem a középső a tutibb. De a kövértől mindhárman messzi járnak!még csak sulyfelesleg sincs rajtuk!!!

2015. nov. 2. 19:27
 3/7 A kérdező kommentje:

Egyes, köszi a választ!

Kettes, pont arra vagyok kíváncsi, hogy MÁSOK testét hogyan látják az anorexiások, mert az tény, hogy a sajátjukat nem reálisan.

2015. nov. 2. 19:37
 4/7 anonim válasza:
Nincs igazad... Én totálisan látom, hogy ki mennyire kövér, és ezek a lányok teljesen jól néznek ki, én is ilyen szeretnék lenni. Az anorexiával az a baj, hogy nem tudom megítélni, hogy én hogy nézek ki hozzájuk képest, csak azt látom, hogy rajtam mindenhol lóg a háj, és undorító vagyok... Az a szar, hogy a BMI indexem szerint pedig (16,1) még sovány is vagyok.
2015. nov. 2. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
hogy kövér-e? nem. szeretnék-e így kinézni? nem. a saját standardjaimhoz képest mégis kövér, de az csak saját magamra vonatkozik.
2015. nov. 3. 09:22
 6/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem kövérek, a legutolsó kifejezetten szép alkatú, én is ilyen szeretnék lenni :/
2015. nov. 9. 16:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Az 5ös válaszolo nagyon jól megírta. Így, hogy nem a saját testemről van szó, azt mondom, jól néznek ki, de ha én lennék ugyanilyen,úgy érezném, fogynom kellene
2016. márc. 16. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!