Anorexiások! Kövérnek látjátok ezeket a nőket?
Figyelt kérdés
Illetve konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy mások testét mennyire vagytok képesek korrektül megítélni? Csak saját magatokat akarjátok minél vékonyabbnak látni, vagy ránézésre túlsúlyosnak találjátok például őket is?
2015. nov. 2. 19:03
1/7 anonim válasza:
Szerintem az első két lány szép alkatú, vékony, a harmadikat pedig már soványnak mondanám. Mások testét korrektül meg tudom ítélni, sőt, talán még 'engedékenyebb' is vagyok velük szemben.
2/7 gömbicica válasza:
anorexiás a csontvázat is kövérnek látja :(
nekem a középső a tutibb. De a kövértől mindhárman messzi járnak!még csak sulyfelesleg sincs rajtuk!!!
3/7 A kérdező kommentje:
Egyes, köszi a választ!
Kettes, pont arra vagyok kíváncsi, hogy MÁSOK testét hogyan látják az anorexiások, mert az tény, hogy a sajátjukat nem reálisan.
2015. nov. 2. 19:37
4/7 anonim válasza:
Nincs igazad... Én totálisan látom, hogy ki mennyire kövér, és ezek a lányok teljesen jól néznek ki, én is ilyen szeretnék lenni. Az anorexiával az a baj, hogy nem tudom megítélni, hogy én hogy nézek ki hozzájuk képest, csak azt látom, hogy rajtam mindenhol lóg a háj, és undorító vagyok... Az a szar, hogy a BMI indexem szerint pedig (16,1) még sovány is vagyok.
5/7 anonim válasza:
hogy kövér-e? nem. szeretnék-e így kinézni? nem. a saját standardjaimhoz képest mégis kövér, de az csak saját magamra vonatkozik.
6/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem kövérek, a legutolsó kifejezetten szép alkatú, én is ilyen szeretnék lenni :/
7/7 anonim válasza:
Az 5ös válaszolo nagyon jól megírta. Így, hogy nem a saját testemről van szó, azt mondom, jól néznek ki, de ha én lennék ugyanilyen,úgy érezném, fogynom kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!