Rexetinről mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 17:27
1/3 anonim válasza:
borzalmas egy gyógyszer.a mellékhatásaitól majdnem kampec lett nekem.pedig én csak 1 szem tablettát vettem be.de hetekig tartó igazi,eről pániktünetek jöttek ki ,és kórházba is kerültem.lelki nyomot hagyott bennem,hogy attól lettem rosszul,és 2 hónapig nem tudtam a tudattól szabadulni sem.ma már jobb,mert cipralexet szedek,és úgy érzem ez bevállt.
2/3 anonim válasza:
Először nekem is sok mellékhatása volt (szédülés,alvászavar,hiperaktivitás,ingerlékenység és agresszivitás).A pszichiáteremmel egyeztetve úgy döntöttünk,hogy fokozatosan növeljük az adagot: első 3 nap: egy negyed,3 nap múlva már egy fél és 3-4 nap múlva végül egy egész!Mindenképpen így csinálja,aki még nem szedett ilyet!Sajnos nálam egy mellékhatása megmaradt: az orgazmus elmaradása,és a szexuális életminőség megváltozása...Elég kellemetlen tud lenni :) De nagyon jó gyógyszer mellesleg!1,5 hónapja szedem,és jelentősen csökkentek a tüneteim.Jó gyógyulást!
3/3 anonim válasza:
Én kb. 5 éve szedem a rexetint. Először napi két szemet szedtem, mostanra sikerült, hogy már csak két naponta veszek be egy szemet. El szeretném hagyni, de ez egy lassú folyamat. Én még soha semmilyen mellékhatást nem éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!