Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha elkezdem szedni a Frontint...

Ha elkezdem szedni a Frontint mit fogok érezni, mitől lesz jobb?

Figyelt kérdés
2015. okt. 26. 06:15
 1/4 anonim ***** válasza:
mivel nyugtató nyugodtabb leszel tőle, pl amikor izgulsz és esetleg nagyon ver a szíved akkor azt nem fogod érezni, ha este veszed be akkor hamar elalszol és átalszod az északát. azt nem írtad mekkora dózist veszel be 0,25 vagy 0,5 vagy 1 mg. ha sok az adag amit beveszel, mondjuk ez egyén meg hozzászokottság kérdése, pl reggel beveszed és sok akkor olyan kótyagos zombi leszel hogy ültő helyedben elalszol. ha még életedben nem szedted be akkor a 0,25tel kezdd az elég enyhe adag.
2015. okt. 26. 07:12
 2/4 anonim válasza:

Írd be a keresőbe a Frontin mellékhatásai címszavakat.

Életem legnagyobb tévedése volt, hogy elkezdtem szedni 18 éves koromban. Olyan mértékben sikerült hozzászoknom, mint a droghoz, 29 éves voltam, mire el tudtam hagyni, orvosi segítséggel. A végén már a legnagyobb szedhető dózis is kevésnek bizonyult. Nem voltam önmagam, állandóan feküdnöm kellett, a munkahelyemen nem tudtam kellőképpen teljesíteni.

Neked kell tudnod, hogy miért kezded el, de számolj kérlek a következményekkel.

A természetgyógyász javaslatára kezdtem el fogyasztani egy teakeveréket, mely a citromfű, és a macskagyökér jótékony hatásain alapszik, két bögrével naponta.

Utólag visszagondolva ezzel kellett volna kezdenem.

2015. okt. 26. 07:23
 3/4 A kérdező kommentje:

pedig azt olvastam hogy sokáig lehet szedni hozzászokás nélkül

.025-ös adag mennyi ideig elég?

ha különböző külső körülmények felzaklatnak azok ellen hatásos?

2015. okt. 26. 10:21
 4/4 anonim ***** válasza:

0,25-0,5 ezt nagyon sokáig lehet szedni.

Én 1-ről is teljesen simán lejöttem 1 év után.

2015. okt. 26. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!