Cuki0303 kérdése:
Kinek mi a vélemény a Brandenburg Neuro vitaminrol pánikbetegség esetén? Olyan emberek véleményére lennék kíváncsi aki már szedte! és hogy emelett lehet-e inii az orbáncfű teát?
Figyelt kérdés
2015. okt. 25. 08:54
1/6 anonim válasza:
Engem konkrétan meggyógyított ez a vitamin szorongásos betegségből. Azt nem tudom szedhető orbáncfűvel, vagy nem? Kérdezd meg a háziorvosodat.
2/6 anonim válasza:
Pszichiáter által diagnosztizált pánikbetegség esetében sz@rt se ér. De ha csak te gondolod magadról, hogy pánikbeteg vagy, akkor mindenre jó lehet...akár lábtörésre is. Az orbáncfű tea legalább arra hat, amire adják. Ez a neuró meg a fene se tudja...de drága. Ennek a feléért rendes gyógyszert kapsz, amit orvos ír fel.
3/6 anonim válasza:
Egy havi adag tekintetében OLCSÓBB mint mondjuk a MagneB6 és HATSZOR TÖBB összetevője van. Az orbáncfű sokaknál nem csökkenti, hanem felerősíti a rosszullétet, merthogy nem egyformán hat mindenkire. A "rendes gyógyszer" (szorongásoldó, antidepresszáns, altató) mindegyike KÁBÍTÓSZERT tartalmaz, tehát pánikbetegség esetében pont a gyógyszer az, ami hosszútávon sz@rt sem ér. Csak a pontosság kedvéért.
4/6 anonim válasza:
Pánik beteg voltam.
Nem mertem kimenni a házból annyira féltem.
Maga a tudat kevés,hogy meggyógyuljak.
Megmentette az életemet.
5/6 anonim válasza:
...akkor most meggyógyultál a túlárazott B vitamintól és az utcáról írsz mobilról ugye?
6/6 anonim válasza:
Nem csak B vitamin, fontos gyógynövény is van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!