Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan legyek nyíltabb,...

Hogyan legyek nyíltabb, eletrevalobb?

Figyelt kérdés
En egy 16 eves fiu vagyok,es azt vettem eszre magamon, hogy kezdek "lúzer lenni". Nem sikerult beilleszkednem az új suliba, es teljesen megváltoztam. Alapvetoen egy jóképű, jo megjelenesu srac vagyok de lelkileg mindig is gyenge voltam, talan azert mert apám egy alkoholista, bar mostanaban kevesebbet iszik. Szoval a kérdésem, h hogyan legyek nyitottabb, es hogyan legyek tele energiával, mert mostanaban mindig fáradtnak érzem magam, nem szeretek emberekkel beszelni, stb. Szeretnek változtatni magamon, mostanaban érzem h a jarasom meg minden olyan mint egy "luzere", akire rossz ranezni, nagyon nem vagyok egybe, ha lehet igy fogalmazni.
2015. okt. 24. 23:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!