Ki az aki mar teljesen meggyogyult a panikbetegsegbol, szorongasbol, agorafobiabol? Nah es hogyan?
Mikkor jott el az a post,amikor erezted,hogy igen elkezdtem gyogyulni,es visszatertel onmagadhoz?
Hogyan tereltetek el a figyelmeteket ha jott a roham?
Amit megfigyeltem,ha belemarkolok a kezembe,ugy hogy fajjon,akkor csokken a szorongas.
Hogyan tanitsam meg az agyam,hogy ne legyen rosszul,es felejtsen el hujen gondolkodni?
SOS
22L
koszonom a tanacsokat!
Igen a parom mellettem all,de nem mondtam most neki hogy ujra elojott,mert nem akarom terhelni ezzel is,eleg hogy elvesztette az edesanyjat akit nagyon szeretett,es otthol is all a bal,egyfeszt a veszekedes van a batyjaval.
O neki is volt panikos idoszak,felt bemenni uzletbe,stb,de szedett egy csomo vitamint es elmult neki.
Kognitiv viselkedes terapiat nem lehet konyvbol tanulni?
Iskola pszichologushoz jartam anno,nem sokat csinalt.
Aki pedig van tollem 10km-re az meg kepes lepofozni,nem egy embert utott mar meg :/
Agorafobia azert van mert keveset mozdulok ki,egesz nap a 4fal kozott vagyok.
A depresszio a gyerekkoromra vezetheto vissza. apam eldobott magatol ,5eves koromban lattam eloszor.
A panik meg a 18eves koromban tortent rosszulletemre vezetheto vissza. :/
Szia!:)
Ismerjük már egymást, és ahogy itt is olvasom a kérdésedre kapott válaszokat, én is csak a pszichoterapeutát tudom ajánlani. Olyan érdekes, hogy mindenkinek akkor jön vissza, mikor hazamegy.. hmm. Esetemben egy költözés miatt van ez. Másoknál nincs ilyen ok? 2 hónapja terápiázom, nagyon jó szakemberrel és igen, tudom, milyen az, mikor gyógyulsz. :) Mikor visszatér a régi éned.. én voltam olyan mélyen, hogy a lakásból nem merem kimozdulni, tudod. Most pedig járok a boltokat, az egész várost, tudok újra egyedül lenni, elmúlt az alvászavarom, visszatért a régi életvidám személyiségem. Persze vannak így is rossz napok. De egyre kevesebb. És egyre több olyan nap van, mikor a régi vagyok. Terapeuta! Gyógyszer soha nem megoldás. Adjon erőt az én esetem. :) Igenis meg lehet ebből gyógyulni gyógyszer nélkül! Én még ugyan nem vagyok teljes gyógyult, de már messze elhagytam azt az állapotot, amibe 1 éven át voltam.
Puszi! :*
Evi voltam
Igy van! igazad van! A 4fal szindroma,nagyon nem jo :(
Minnel kevesebbet vagyok itthol,annal szabadabbnak erzem magam. :)
Koszi a tanacsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!