Milyen pszichiátriai betegséggel kezelik Orbánt? Egyáltalán igaz?
Egy másik kérdésben írta valaki, de már más kérdésben is láttam utalást rá.
Ez csak hülyeség vagy ő maga is mondta?
Ez nem valószínű.
Nem tudna még látszólag sem rendszeres életet élni. Nem látszanak a tünetek rajta.
Persze, lehet azt is mondani, hogy gyógyszert szed, de nagyon kicsi a valószínűsége, hogy akkor a gyógyszerezés nem látszana.
Szerintem csak kitaláció az egész.
Nem valószínű az sem, hogy a nyugati média nem támadta volna meg már, ha a legkevesebb alapja is lett volna.
Mint ahogy mindenki mást is szétcincálnak az újságírók.
Vannak tünetek, amik nyilvánosan is előjönnek, pl. a nyelvnyújtogatás, grimaszolás.
Ezek szakemberek szerint erős pszichiátriai szerek szedésének tudhatók be.
https://www.youtube.com/watch?v=GIzpG33cOHQ
https://www.youtube.com/watch?v=jDa_hfbJQB0
Az első videó egy fontoskodó nő szájfosása- bocs a kifejezésért, de az-.
Nagyon rendesen viselkedik az Orbán a nő szövegéhez képest. Egy-egy szóra vág képet. Nem tudni pontosan, miről beszél a nő, de nyilvánvaló szószaporítás, okoskodás; csoda, én se bírtam volna jobban. Elkezdtem fésülködni, vakartam a fülem, és -reggeli után lévén- a nyelvemet az ínyemen-fogamon körbemozgattam.
Lehet, hogy akkor én is beteg vagyok, ha nehezen tűröm a szájmenéses idővesztegetést?
A második videón én inkább azt látom hogy nyeleget, nem a nyelve a lényeg, a nyakát is kicsit igazítja,ahogy nyel, mint amikor az ember torka karcol, kiszárad, és állandóan nyel, mert nincs a kezeügyében innivaló, hogy a száraz torkát nedvesítse.
Hogy nyelés előtt-után nyitogatja a száját, az lehet attól ,hogy az orrán meg nem tud levegőt venni.
Lehet, hogy betegféle volt.
a harmadikon -többször is megnéztem- lassított felvételek vannak. A pofák, amiket vág a szöveggel összefüggésben vannak különben.
Mitől lenne a mimika betegség mutatója?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!