Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szenzoros élménykereső. Itt....

Szenzoros élménykereső. Itt. Valaki?

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 09:39
 1/5 A kérdező kommentje:

=)) látom túl magasat kérdeztem:

"szenzoros élménykeresés ­ pszichológiai fogalom, mely alatt az embereknek azt az igényét értjük, hogy keresi az izgalmas, feszültségkeltő, kihívást vagy kalandot jelentő élményeket. Az emberek nagyon különböznek a szerint mennyire igénylik az ilyen izgalmas élményeket. Vannak akik jobban szeretik, ha mindig a megszokott környezetükben lehetnek, nem érik őket váratlan események, míg mások állandóan újabb és újabb ingerekre vágynak, akkor érzik jól magukat, ha mindig új élményekben van részük, rosszul viselik, ha mindig ugyanazok a dolgok történnek velük, hajlamosak az unatkozásra. Utóbbiakat hívjuk szenzoros élménykeresőknek."

2010. márc. 16. 10:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Az adrenalin függőt értem. De ezt nem nagyon. Honnan vagyok szenzoros élménykereső? Onnan ha másfelé sétálok mint szoktam, vagy onnan ha kívülre veszem az alsógatyámat és DZSIHÁD-ot kiabálva berohanok az USA Ailines termináljába?
2010. márc. 22. 07:48
 3/5 A kérdező kommentje:

a google en van egy csomó projekt róla.

hasonlit az adrenalinfüggőhöz, csak egy kicsit más...

2010. márc. 22. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Másfél év alatt egyetlen egy (én). Nem rossz!
2011. okt. 30. 13:44
 5/5 Makkaceca válasza:
Jelen.:) Gugliban én is hasonló embereket kerestem, s eme helyre leltem. Miért kerestél?:)
2012. dec. 25. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!