Kinekt szenzoros Xbox360-al lehet játszani konzolos játékot?
Ajjaj van baj bőven!
Kinect = egy kamera, szenzor, amit a tv tetejére, vagy aljára teszel, összekötöd a box-al, majd ez követi a mozgásodat, és játszhatsz kinect-es játékokkal, blabla
xbox360 = maga a konzol, lehet játszani bármilyen játékkal, amit xbox360-ra adtak ki.
konzolos játék = ezt nem igazán értem.
A konzol maga az xbox360. Vagy a playstation is egy konzol.
Összességében ha van egy kinected, meg egy xbox 360-ad, akkor bármivel tudsz játszani, amit kiadtak 360-ra, viszont ha nincs kinected, úgy a kinectes játékokat nem tudod játszani.
Komolyan nem értem, mit akarsz... A kinekt ez: [link]
az xbox ez: [link]
A kettőt össze tudod kötni, és akkor játszhatsz olyan játékokkal, amiknek a jobb felső sarkában a kinect felirat látható, mint itt: [link]
Ha nincs kinekted, akkor csak olyan játékokkal játszhatsz, amint nincs kinect felirat a jobb felső sarokban, ma még azért ez a jellemző. A szenzor alatt nem tudom mit értesz, hacsak nem magát a kinectet.
Ez most így oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!