Mibajom lehet őrült volnék vagy skizofrém? 15l
Figyelt kérdés
Már vagy 13éves koromtól depressziós vagyok,de ezt nem mondtam el senkinek.Magányos vagyok =tudom ez hülyének fog hangzani és nevetségesnek),de kitaláltam magamnak egy fiút és azóta hiába próbálom magamat meg győzni,hogy nem létezik nem tudom ezt elfogadni.Szinte a szívemhez nőt eza képzeletbeli szerelem.Szégyenlem ezt valakinek elmondani,aki ismer.#lány #skizofrém
2015. okt. 12. 17:45
1/3 anonim válasza:
Ez lehet hogy kicsinység, de lehet komoly leki probléma is!
Javaslom, hogy mielőtt itt bármit is megfogadnál, beszélj inkább erről szüleidnek, orvosnak!
2/3 anonim válasza:
Szia
Hat en is 15 eves vagyok de en keptelen lennek a szuleimnek errol szolni. Nagyon kellemetlen lenne. Es a kerdesedben ugy vettem le hogy neked is az lenne)
Esetleg a csaladban mas valaki nincs? Hatha konnyebb lenne mondjuk eloszor valaki masnak megnyilnod.
(En szemely szerint igy voltam hogy otthon a problemamrol nem mertem szolni hanem mas rokonnak)
Ha gondolod nyugodtan irj privit :)
3/3 anonim válasza:
Ezzel nincs semmi baj :) idővel kinövöd, nekem is voltak régen 13-15 évesen ilyen képzelt szerelmeim, életeim, aztán mikor az én életem teljes és kiegyensúlyozott lett, mindez megszűnt. Tehát, valószínű, hogy a te esetedben is a depresszió/lehangoltás az, ami ilyeneket kreál nálad. Semmi probléma, a lehangoltságodról beszélj valamelyik ismerősödnek, próbálj rájönni az okára, viszont idővel ez átmegy, ha beindul nálad is az élet. A környezetváltás sokat fog tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!