Miért kell antiszociális személyiségzavarra gyógyszert szedni?
mégis miért szedi ezeket a gyógyszereket, ő mit mond? merthogy kötelezni nem lehet senkit gyógyszerszedésre, tehát a pszichiátere valamivel meg tudta győzni arról, hogy szedje ezeket.
én is így születtem, vagy legalábbis a hajlam mindenképpen örökölhető, nálam azt is tudni, kitől pontosan, de tény, hogy ha a környezet nem olyan, amilyen, akkor sokminden máshogy alakult volna bennem. elég jó rálátásom van arra, mi tett pontosan olyanná, amilyen vagyok.
ettől függetlenül bizonyos dolgokat születésemtől fogva képtelen vagyok érezni, ez is tény.
viszont. én soha nem szednék olyasmit, amivel én nem értek egyet, pedig nekem is írtak fel mindenfélét. alkalmi nyugtatót vagyok hajlandó, meg időnként antidepresszánst, ha lehangoltabb, motiválatlanabb vagyok. nekünk is lehetnek depressziós tüneteink, persze a klasszikus kisebbrendűségi érzés, önvád, stb nélkül. aztán igazából fogalmam sincs, hogy használnak-e ezek vagy sem. gondolom a lányod olyasmit mondott a pszichiáterének, ami alapján ezek felírását tartották indokoltnak, és biztos megvan a magához való esze, szóval... tényleg érdekelne, miért szedi őket.
Nagyszerű, hogy a sok "patás" válaszolgat itt, hogy ez a nevelés hibája, ezzel is áldozattá téve az anyukát.
A korábbi válaszoló, aki bevallja, hogy születésétől ilyen, de szerinte a szülei tették ilyenné, annak üzenném, igen, de a genetikájuk által...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!