Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért kell antiszociális...

Miért kell antiszociális személyiségzavarra gyógyszert szedni?

Figyelt kérdés
A lányomról van szó, és egyre inkább aggódok azért mert a pszichiáterek mindenféle gyógyszert szedetnek vele. A nyugtatót még megértettem, mert dühkitörésekben nincs hiány. (senkit nem bántalmaz) Semmi egyéb érzelem megnyilvánulása nincs. Ennek ellenére szedett már több fajta antidepresszánst, ezt végképp nem értem. Most meg antipszichotikum újra, a nyugtató mellé. Régebben szedettek már vele Haloperidolt. Nem értem miért szükséges ez? Egyébként a lányom az úgynevezett "jól funkcionáló pszichopaták" közé tartozik, nem a baltás gyilkos fajta.

2015. okt. 7. 12:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
már ne is haragudjon kedves anyuka,de a környezet miatt alakul ki ez a zavar.rám is jellemző nagyrészt,bár nem 100%-osan. ugyan vannak érzéseim,de ezt állítólag nem tudom kimutatni,nem látszik rajtam,és igencsak a szüleim hibája. semmi szeretetet nem kaptam tőlük ,talán anyai részről valamit.teljes érzelemmentes környezet,maximum apai dühkitörések..olyan nincs hogy vlaaki így született.ha kapott volna a lánya szeretetet ,öleléseket,törődést nem lenne gond,de már ezzel nem lehet mit kezdeni..
2015. okt. 7. 22:45
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Vajon miért van olyan érzésem, hogy nem az anyuka tette fel a kérdést, hanem a lánya?
2015. okt. 8. 12:19
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

mégis miért szedi ezeket a gyógyszereket, ő mit mond? merthogy kötelezni nem lehet senkit gyógyszerszedésre, tehát a pszichiátere valamivel meg tudta győzni arról, hogy szedje ezeket.

én is így születtem, vagy legalábbis a hajlam mindenképpen örökölhető, nálam azt is tudni, kitől pontosan, de tény, hogy ha a környezet nem olyan, amilyen, akkor sokminden máshogy alakult volna bennem. elég jó rálátásom van arra, mi tett pontosan olyanná, amilyen vagyok.

ettől függetlenül bizonyos dolgokat születésemtől fogva képtelen vagyok érezni, ez is tény.

viszont. én soha nem szednék olyasmit, amivel én nem értek egyet, pedig nekem is írtak fel mindenfélét. alkalmi nyugtatót vagyok hajlandó, meg időnként antidepresszánst, ha lehangoltabb, motiválatlanabb vagyok. nekünk is lehetnek depressziós tüneteink, persze a klasszikus kisebbrendűségi érzés, önvád, stb nélkül. aztán igazából fogalmam sincs, hogy használnak-e ezek vagy sem. gondolom a lányod olyasmit mondott a pszichiáterének, ami alapján ezek felírását tartották indokoltnak, és biztos megvan a magához való esze, szóval... tényleg érdekelne, miért szedi őket.

2015. okt. 8. 18:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Nagyszerű, hogy a sok "patás" válaszolgat itt, hogy ez a nevelés hibája, ezzel is áldozattá téve az anyukát.

A korábbi válaszoló, aki bevallja, hogy születésétől ilyen, de szerinte a szülei tették ilyenné, annak üzenném, igen, de a genetikájuk által...

2015. okt. 25. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!