Hány éves kortól lehet felnőtt pszichiátriára menni?
Figyelt kérdés
17 évesen már mehet az adott személy felnőtt pszichiátriára, vagy nem foglalkoznak vele?2015. okt. 5. 18:45
2/8 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele. Olvastam, hogy 16 éves kortól oda is lehet menni. Gondoltam biztosra megyek.
Valaki, aki érdemleges választ is tud adni?
2015. okt. 5. 19:07
3/8 anonim válasza:
Ha ebben az évben töltöd be a 18-at, akkor szerintem fogadnának.
Abban az esetben, ha csak jövőre leszel annyi, lehet, hogy tanácsoknak egy másik helyet. Amúgy ha nagy a baj, akkor nem küldik el az embert csak úgy.
5/8 anonim válasza:
Engem például a háziorvos a felnőtt pszichiátriára küldött 16 éves koromban. És azóta is oda járok holott csak jövőre leszek 18 éves. A dokim megkérdezte az ott dolgozó pszichiátert hogy lehet-e és belement szóval ezért vagyok ott.
Csak azt akarom mondani, hogy alapból lehetséges.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos válaszolóknak!
2015. okt. 6. 15:35
7/8 anonim válasza:
Érdekes, én áprilisban töltöttem a 17et, de az Istenért se voltak hajlandóak fogadni a felnőttek részlegén, szerintem felesleges lenne előre megjósolni, hogy neked milyen választ adnak majd.
8/8 anonim válasza:
a háziorvosnak kell beutalni és ő majd megmondja, hogy gyerek vagy felnőtt osztályra kell menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!