Bevegyem a gyógyszereket vagy ne?
"Mi a véleményetek? Szedjem ne szedjem?" -
Ezt ne itt tárgyald ki, hanem a szakemberrel beszéld meg!
Amit a pszichiáter neked felírt ( legkisebb adag fele), attól egy év alatt sem leszel függő, úgyhogy akár segíthet is neked rövid távon, majd 1-2 hónap után gond nélkül le tudod tenni.
De jöhetnek még hullámvölgyek (ez természetes folyamat), amiken átsegíthet.
Szerintem próbálkozz ( persze, a pszichológusoddal való egyeztetés után!)nem vény köteles szerekkel, pld. Sedactiv Pc-vel!
A gyógyszer tulajdonképpen nem segít önmagában,csak pszichoterápia mellett hatékony. De elég a pszichoterápia is. A xanax az nyugtató, a szakember.aki veled foglalkozik úgy gondolja, jó lenne arra az esetre, ha kiborulnál, viszont függőséget okozhat... És az antidepresszáns pedig felerősíthet benned dolgokat, amiket megpróbáltál elnyomni. Járj csak a terápiákra, és idővel jobb lesz, nem kell rögtön gyógyszerhez fordulni. Ne feledd, ezek a traumák folyamatosan feloldódnak, légy inspiráció más nők számára!!!!!
Egy pszichológus.
Annak, aki esetlrg hasonló cipőben jár és olvassa a kérdésemet:
Nem vettem be a gyógyszereket. Leültem, és végig gondoltam mit miért csináltam, hogyan lehet ebből kilábalni.
Örömmel írom le, hogy teljesen és gyógyszerek segítsége nélkül rendbe jöttem.
Hazaköltöztem a lakásomba, lediplomáztam találtam állást - ami később kiderült, hogy nem megfelelő így váltottam- illetve az új párommal együtt is lakunk.
Soha többé nem hagyom hogy bántsanak. Örülök, hogy nem lettem gyógyszerfüggő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!