Hogyan vessek véget az állandó aggodalmaskodásnak?
Egyrészt van egy állandó dolog, amin mindig aggódok, tenni nem tudok a dolog ellen, szóval valahogyan úgy kéne hozzáállni akkor hogy lesz*rom, de nem nagyon megy. Mindig eszembe jut és aggódok.
Ezenkívül több, más dolog miatt is hajlamos vagyok aggodalmaskodni, egyik elmegy jön a másik, ez így megy. És nagyon túlreagálom a dolgokat.
Ez a dolog az életminőségemet nagyon lerontja, és sokszor az öngyilkosságra való hajlamot hozza belőlem elő már. Pszichológushoz járok, de nem sokat segít ebben. Mit tehetnék?
Tudok erre jó szakembert Budapesten, nem olcsó, de megéri, nagyon hatásos!
Ha nincs anyagi kereted hozzá, akkor olvass olyan szakirodalmat, ami segít feltárni az okokat!
Nekem személy szerint az segített, hogy felismertem, hogy van Isteni gondviselés. A keresztény hit sokat segíthet. Zsoltárok könyve ajánlott pl. én annak olvasása közben értettem meg jobban a kereszténységet.
Az átlagnál érzékenyebb és szorongóbb vagyok. Mióta megtértem, viszont nem hátrálok meg, a nehézségekhez segítségül hívom Istent, Rá bízom magam.
A másik ami segített a szorongásomra a Citalopram 20mg gyógyszer, javította az életminőségem. Nem durva gyógyszer. Bár öngyilkossági gondolatok esetén a hozzászokáskor (2-3 hét) felerősítheti azokat. De ilyet csak akkor kellhet szedni ha szorongó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!