Rettentően félek a skizofréniától, mit csináljak?
Ha a pszichológus nem tud segíteni, akkor mi hogy tudnánk itt az oldalon? Mondj el neki mindent őszintén, elvégre azért jársz hozzá!!
Magánvéleményem szerint szinte kényszeríted magad arra, hogy folyton találj okot, betegséget, amitől retteghetsz. Itt kellene a pszichológusnak leásni a mélybe, hogy miért ragaszkodsz mániákusan ezekhez a kényszerképzetekhez. Ehhez viszont őszintének kell lenned vele.
Mondj el minent a pszihológusnak!
Azzal csak rontottál a helyzeten,hogy utána olvastál,mert ettől leszel beteg,hogy várod hogy az legyél...
Kicsinyes problémám volt nekem is,de azért leírom:mindenhol a 25-ös számot láttam,de már olyan szinten,hogy kiborított..akkor születtem,25% os akciók voltak a városban,annyi jött ki matek háziban...csak próbáltam nem rá gondolni és elfelejtenj,és sikerült..
Tudom hogy ez a két eset össze sem hasonlítható,csak tudd nem te vagy az egyetlen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!