Valaki : kérdése:
Ez jó ötlet lenne?
Figyelt kérdés
Mindig voltak öngyilkos gondolataim,gyerekkorom óta,de titkoltam,a család sosem tudta meg. Tudtam együtt élni velük.
Most megváltozott a helyzet,kollégiumba kerültem,egyedül vagyok,már nem tudom uralni,nem tudok a tanulásra koncentrálni. Sokat sírok,sokat kiakadok,a család és a párom csak úgy látja hisztis vagyok és furcsa. A kapcsolatom is kezd tönkremenni emiatt mert úgy érzem a párom jelent valami kis fényt ebben a nagy sötétségben és betegesen Félek hogy elveszítem,emiatt sokat veszekszem vele.
Úgy gondoltam itt az ideje hogy vége legyen,amiről már olyan régóta tudom hogy meg fogom tenni.
De utolsó gondolatként eszembe jutott,hogy konkrétan eléjük tárom mi a helyzet,de nem tudom hogy fognak reagálni,megéri-e..
2015. szept. 23. 11:42
1/1 anonim válasza:
Nem kimondottan. Inkább pszichológussal beszélgess a családtagok általában nem értik az ilyen problémákat hacsak nem van/volt ilyen gondjuk. Persze el lehet nekik mondani de nem igazán változna semmi. (személyes tapasztalat, bár te tudod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!