Normális, hogy az anyám folyamatosan kiabál velem mert 17 évesen egy buliban meg merek inni 3-4 sört?
Figyelt kérdés
Mindig megkapom hogy alkoholista leszek/vagyok hogy ő (50 évesen) csak 2 sört iszik ha elmennek apámmal, hogy amikor ő volt 17 éves akkor nem csináltak ilyet... Minden ismerősömhöz hozzávágnak egy üveg bort ha elmegyünk bulizni (orvos szülőkkel, akik gondolom értenek a dologhoz), én meg csak kapom hogy egy alkoholista vagyok. Szerintem ez beteges, nem normális. Szerintetek?2015. szept. 22. 16:35
11/12 anonim válasza:
Ugyanmár, 3-4 sörtől nem lehet berúgni,főleg ha sokszor iszol ennyit.Valakinek kell ennyi a jó kedvhez,valakinek még mellé 4 konyak meg 4 whisky...kinek hogy.Szerintem a mai világban örülhetnének a szüleid,hogy csak ennyit iszol.
12/12 anonim válasza:
Az ő idejében voltak igazán csak jó kocsmázások és szerintem anyád nem olyan ártatlan mint mondja és tisztában van vele hosszabb távon. Félt téged nehogy rászokj a piára. Én szülőként így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!