Paulinuszsara kérdése:
Hogy hívják azt a betegséget mikor egy már meghalt személy "kísért"?
Figyelt kérdés
A beteg néha a tükörbe vagy mindig látja míg más nem és mindig vádolja hogy az hogy ő halott miatta történt. Ő hallja mit mond neki2015. szept. 19. 17:32
1/2 anonim válasza:
az én nagymamámnak volt ilyen "betegsége" mikor papa meghalt.. senki nem látta csak ő. Mindenki bolodnak nevezte de nem volt az. Ilyenkor a beteg magát okolja a történtekért /: nem tudom mennyire hiszel az ilyen dolgokban de mamát egy gyógyító hozta helyre. Szerintem erdemes lenne egyetfelekresni!Egy a fobtos, az igazi gyogyito nem azzal kezdi hogy mennyi penzt ker! Ha megvan a megfelelo szemely meglatod jo lesz minden.
2/2 anonim válasza:
Ez lehet "patológiás gyászreakció". Egy jó terapeuta gyorsan megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!