Mi történik az első beszélgetésen a pszichológussal?
Akiknel en voktam azoknal igy zajlott
1. Bemutatkozas
2. Miert kerestem meg?
3. Mi a problemam?
A 2.3. ugyanaz, de nagyjabol egy kotetlen beszelgeteskent ezt jartuk korbe. Tenyekrol, korulmenyekrol, erzesekrol kerdezett. Nem volt tolakodo egyik sem, de ha elakadtam, akkor kerdeztek.
A beszelgeteskor amikor nagyjabol tisztazodott mirol van szo, akkor utana azt is elmondtak hogy van a menete a tovabbiaknak. (O miben tud segiteni vagy miben nem, mi lenne a teendo, feladat stb.)
A legeslegelejen meg az arak es a meddig tart az "ora" altalaban hogyan kell idopontot egyeztetni is ismertetesre kerult.
Csak 2.3. Alkalomra jutott el ez a "ismerkedos;ismertetos, tajekozodo" szakasz oda, hogy valos munka kezdodjon (mi lenne a teendo, mit kell megprobalni, mire figyelhetnek vagy mik az eddigi megallapitasok, levonhato tanulsagok).
Tehat elso alkalomtol ne legyenek nagy elvarasaid, orulj, ha megy a beszelgetes es a problemad kifejtese reszedrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!