Miért van bűntudatom miután jól érzem magam?
Szerintem egy kissé bonyolult a helyzet, de nagy általánosságban elmondhatom, hogy ha megjövök valahonnan ahol barátokkal voltam és jól éreztem magam utána hazaérve azon kattog az agyam, hogy: mondhattam-e valamit amit nem kellet volna, lehet, hogy nem kellett volna elmennem, nem- e tűntem beképzeltnek vagy csak szimplán hülyének, megérte-e nekem egyáltalán elmenni szórakozni? .
Vagyis ez nem is bűntudat hanem önmarcangolás, önbizalomhiány ami elönt, de sajnos azt vettem észre magamon, hogy amikor elmegyek itthonról és megyek az úti célomhoz azon kattogok, hogy talán nem is kellene mennem, nem vagyok oda való, miért nem fordulok haza, hogy igazából nem akarják, hogy ott legyek.
Most a napokban is elvoltam és jól éreztem magam, nevettünk sokat, nem kussban ültem a sarokban.
Persze idáig, hogy feltudja oldódni hosszú volt az út, de már nem az van mint régen, hogy totál megszeppenek de a előtte és utána lévő érzések még mindig előjönnek.
Nagyon sokat kattogsz ezen, anélkül, hogy erre akarnál gondolni?
Lehet "simán" önbizalomhiány, bizonytalanság is, amivel persze foglalkozni kell, nehogy később súlyosabb legyen, de az is lehet, hogy kényszerbetegség van kialakulóban nálad. Persze ezt így nem merem rád fogni... Az az igazság, hogy én most mindenkiben kényszerbeteget látok, amióta rájöttem, hogy én az vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!