Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van valami komolyabb bajom,...

Van valami komolyabb bajom, vagy inkább a stressz okozza? Vagy egyéb ehhez hasonlók.

Figyelt kérdés

Mikor suliba voltam órán,odanéztem a falra hirtelen és láttam ahogy egy rés kezd széttágulni... Megijedtem és máshova néztem , és utána újra odanéztem de minden normális volt...

Buszon utaztam és a legközelebbi kép az volt, hogy már kellett volna jeleznem mert épp akkor kellett volna leszállnom...Nem emlékeztem mikor kanyarodott be a busz és arra sem emlékeztem, hogy mit csináltam..:/ Úgy értem, ilyenkor gondolkodni szoktam meg kifele nézni az ablakon de ezekre ,semmi ilyesmire nem emlékszek. Mintha egy időre kikapcsolt volna az agyam...

Még voltak egy-két ilyen eseteim, de azokat most nem írom le. (de azok is ilyenek voltak ,mint amiket ide írtam le.)

2010. márc. 12. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez teljesen természetes jelenség. Az agyunk "kikapcsol", ha nem jön elég inger a környezetből. Rengeteg ilyen időszakunk van a nap során, csak legtöbbször észre sem veszed.
2010. márc. 12. 18:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!:)

Erre nem is gondoltam.Most,hogy igy jobban belegondolok igazad lehet:D Tényleg néha kikapcsol az agyam:S Vagy csak túl fáradt vagyok...

De akkor megnyugodtam :)

2010. márc. 12. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Pihensz, alszol eleget? Lehet ez napközbeni pár perces szunyókálás is, úgy hogy észre se veszed, és még álmodsz is.
2010. márc. 14. 10:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Persze,egész éjjel jól szoktam aludni.

Úgyhogy ezért sem értem miért vagyok mindig fáradt. :/

2010. márc. 14. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!