Mi lehet bajom? Stressz, idegeség vagy komolyabb baj?
két éve vannak problémáim utoljára fél éve voltam dokinál
tüneteim, pánikolos féleélm naponta, szivfájdalom , fejgörcsök egykét percre , olyan idegesség hogy hogy nem birok aludni haspuffadás , jobb oldali fájdalom, nem vészer de állandó. fáradékonyság, szédülés nehézlégzés.
mi bajom lehet ? Lehet komolyabb bajom? rák vagy ilyesmi?
Stressz, az élet dolgainak nem megfelelő kezelése, feldolgozása. Én is tapasztalom a jobbnál jobb tüneteket, már lassan megtanulok velük élni. Hol hetekig szédülök, hol hónapokig kutyorog a hasam és fáj. Nekem sokat segített egy gondolatnak a megértése: az életben semmi sem biztos. Semmit sem tudhatunk előre, még az elkövetkező 1 pillanatot sem. Éppen ezért nem érdemes aggódni a hogyan továbbon, mert akkor lemaradunk a jelen történéseiről. Ne aggódj semmin, fogadd el amit hoz az élet és ha vannak elképzeléseid, akkor azokra gondolj szeretettel, így sokkal könnyebben eljönnek.
Értékeld át magad belsőleg, mióta van a probléma, mi történt veled akkor, ami nehéz volt stb.. ez több napos lehet, de rá fogsz jönni, hogy nálad konkrétan mi okozza a tüneteket. Ha megérted a tüneteket és ezután másként fogod fel ezeket a helyzeteket, a tüneteknek már nem kell jelezniük, így eltűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!