Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudnám legyőzni a gyenges...

Hogy tudnám legyőzni a gyengeségemet?

Figyelt kérdés
Van nekem egy óriási gyengeségem:érzelmes,érzékeny férfi vagyok. Ez több szempontból is hátrányos. Egyrészt nem tudok így lányokat kihasználni (összeszedni és szex után dobni),mert a redvás fogyatékosságom meggátolja. S még nem is beszéltem a párkapcsolatok kialakításról,hiszen melyik lány akarna ilyen férfival lenni? Legszívesebben szembe köpném magam,amiért ilyen vagyok.
2015. szept. 6. 15:39
 1/10 anonim ***** válasza:
női szemmel: pont ilyen pasikra vágyik a nők 70 %-a
2015. szept. 6. 15:44
 2/10 anonim ***** válasza:
persze mínusz az önsajnáltatás részt
2015. szept. 6. 15:45
 3/10 A kérdező kommentje:

#1:

Na,ja. Mind ezt mondja. A valóság mást mutat.

#2:

Nincs ebben semmi önsajnálat.

2015. szept. 6. 15:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez csak duma. A férfias fellépessed hiányzik (ápolt külső, valami kis egzisztencia), ezért érzelmeskedsz.

Férfi önbizalma külső megjelenéséből, és egzisztenciájából adódik.

2015. szept. 6. 16:00
 5/10 A kérdező kommentje:

Egzisztenciám nincs. Közmunkabérből nem nagyon lehet ugrálni. Pedig van szakmám,de tapasztalat nélkül sehova sem vettek fel.

Ápolt külső nagyjából van,a fogaimra kéne egy millió,hogy megcsináltassam. Szóval:szopóág.

2015. szept. 6. 16:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor mi legyen? Akasszam fel magam?
2015. szept. 6. 16:12
 7/10 anonim ***** válasza:

ennyi ésszel igen

amúgy nem az érzékeny lelked, hanem a szar fogaid miatt nem áll veled senki szóba

2015. szept. 6. 16:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Honnan akasszak le egymilliót a fogaimra? Mert nem egy olcsó mulatság.
2015. szept. 6. 16:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Nézd, ha most itt tartasz (nézzük csak a közmunkás melót és az elhanyagolt fogakat), az az igénytelenséged jele.

A fogak nem rohadnak el, ha ügyelsz a szájhigiéniára és nem dohányzol. Nekem 38 évesen összesen 7 kezelt fogam van (esztétikailag szinte tökéletes tömések, 1-1 inlay és korona), de 65 év körüli szüleimnek sem sokkal több.

Melóról meg annyit, hogy szakmákkal is szép pénzt tud keresni az, aki munkájára igényes. Aki nálunk dolgozott mesterember, azok többségének szép háza és családja van (villany-, gáz, vízvezeték-, klímaszerelő, burkoló, festő, bádogos, ács, kőműves és még sorolhatnám...)

2015. szept. 6. 16:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Szóval az a célod, hogy kihasználd a lányokat, és itt sírsz, amiért ezt nem tudod megtenni. Congrats.

Amúgy a kérdésedre a válasz: szedj össze egy nőt, legyél vele bunkó, taperold állandóan, fektesd le 1. éjszaka, utána pedig, bármennyire nehezedre is esik, dobd ki, lehetőleg valami nagyon bunkó és megalázó szöveggel! Akkor is, ha nem akarod, mert egy macsó férfinak ezt így kell csinálni!!! Ez van, nehéz dolga van annak, aki macsó akar lenni, de sebaj, pár alkalom után belejössz.

Persze ha van eszed, akkor ezt a "jótanácsot" NEM fogadod meg.

2015. szept. 7. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!