Tudtok javasolni pszichológust BP-n?
Figyelt kérdés
11. kerület, vagy a körül lenne előnyös.
Betegségekből (látás és hallászavar) adódó stressz, másokkal való kommunikációs problémák, filozófiai/személyi nézetekkel kapcsolatban.
2015. szept. 3. 00:32
1/5 anonim válasza:
Ez a pszichiáter dolga előbb, megállapítani a problémád, és majd elküld megfelelő pszichológushoz. Többféle van, van gyerek pszchológus, iskola pszichológus, szociális pszichológus, klinikai pszichológus-az utóbbi eset a tied, de ezen belül is vannak konkrét terapeuták.
3/5 anonim válasza:
Hány éves vagy különben? Szívesen meghallgatlak, írj rám nyugodtan
4/5 A kérdező kommentje:
Amennyire én tudom, a pszichiáter nem csak dumálásra való, pedig én ilyet keresek. Vannak ugyan betegségeim, de azok nem okoznak fizikai fájdalmat, és már hozzászoktam. Inkább utóhatásról van szó, elzárózottság, ilyesmik.
2015. szept. 3. 12:01
5/5 anonim válasza:
Pszichoterapeutát keressél. A "mezei" pszichológus nem is kezelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!