Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Budapesten tudtok javasolni...

Budapesten tudtok javasolni ingyenes BECSÜLETES pszichológust?

Figyelt kérdés

olyat, aki tb-s tehát nem kér pénzt, mégis érdekli a páciens állapota és segíteni szeretne rajtuk.

nagyon hálás lennék!

2010. jún. 9. 12:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Családvédelmisekhez tudsz menni, vagy a Gyermekjóléti Szolgálathoz. Ha felnőtt vagy, akkor nem tudom, de a fentebbi helyeken biztosan útba tudnak igazítani.
2010. jún. 9. 15:13
 2/5 A kérdező kommentje:

már felnőtt vagyok

konkrét nevet szeretnék

2010. jún. 9. 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Konkrétan ilyen nem létezik. :) Akik a közszférában dolgoznak, kiégettek és megkeseredettek, így nem tudnak segíteni.

Azért érdeklődj utána, mert talán 10-ből akad egy, de nem biztos, hogy a te lakóhelyed közelében...

2010. jún. 10. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Fohn Márta. De ő fiatalokkal foglalkozik, tizen- vagy huszonévesekkel. (Nem tudom, mennyi idős vagy.) Herminc fölött nem tudom.. Bár egyszer mintha említett volna valami középkorú pácienst is.. Én jártam hozzá, nagyon rendes és tényleg érdekli, mi van veled. Csak az a baj, hogy nemtom, hogy találnád meg.. Azért hagytam abba a hozzájárást, mert megszűnt a mentálhigénia a Kútvölgyi Kórházban. (Különben meg már nem volt semmi bajom, eredetileg se volt komoly.) Ez három éve volt. Mintha a Heim Pál Gyermekkórházat említette volna mint másik munkahely, de ebben sem vagyok biztos.. Valahol léteznie kell:)
2010. jún. 11. 01:31
 5/5 A kérdező kommentje:
23 vagyok és Fohn Márta mentális betegségekre is jó, vagy csak tinik problémájával foglalkozik? (határeseti szem. zavarról van szó nálam)
2010. jún. 11. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!