Aki depressziós, az honnan tudja, hogy mi érdekli?
Na ez egy nagyon jó kérdés :-) Tényleg nehéz!
Ki kell gyógyulni a depresszióból. Meg próbálkozni különböző tevékenységekkel, és ha valamelyik örömet okoz, akkor tudhatod, hogy az neked való.
3 kiút van a depresszióból:
-megölöd magad és nincs gondod utána
-változtatsz magadon és küzdesz azért amilyen lenni szeretnél
-elfogadod magadat olyannak, amilyen vagy.
Az öngyilkosság nem megoldás, lehet, hogy depressziós maradsz, de már örökre.
Próbálkozhatsz a házi módszerekkel:
tavasz felidézése
vitamintabletták
sárga, rózsaszín színek
heti két éjszaka átvirrasztása
séta a természetben
Ha ezek nem válnak be, akkor fordulj szakértőhöz!
Nem akarok öngyilkos lenni, meg nem is biztos, hogy depressziós vagyok, nem akarom a netről diagnosztizálni magam.
Amúgy a meleget utálom, télen és ősszel sokkal jobban érzem magam. Az éjszakai virrasztásról hallottam, de az csak a következő alvásig tart tudomásom szerint, és amúgy sokszor fent vagyok reggelig, de nem érzem hogy lenne valami hatása, csak fáradt leszek. Amúgy alapvetően egy jó kedélyű ember vagyok, csak amikor a jövőmről vagy a cselekvésről van szó, akkor vannak bajok, mert úgy érzem semmit sem tudok aztán már meg sem próbálom. Lehet ez inkább valami kapunyitási pánik vagy nem tudom...
Amúgy te milyen vitaminokra gondolsz? Mert szoktam szedni egy ilyen agyműködés serkentő bio tablettát, de olyan éber leszek tőle, hogy este alig bírok elaludni.
Azt nem tudom, hogy ilyenkor jó-e ha kényszerítem magam? Hogy nem akarom a dolgokat csinálni, meg félek is tőlük és stresszelek, de csináljam meg mégis? Vagy az sem húzna ki ebből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!