Megoldható ez a probléma gyógyszer nélkül?
Figyelt kérdés
Orvostanhallgató lennék, vagy bölcsész, most állok nagy választás előtt. Egy a baj. Az órákon konkrétan kémián és biológián rosszul vagyok, csak ezt nem mondtam a tanároknak, se senkinek (nem szeretnék szégyent, hogy pánik beteg vagyok és neurózisom van). Rossz a közérzetem, nem a tananyag miatt, azt imádom, inkább a tanár és a diákok miatt, fuldoklásom van, ájuldozom, menekülni szeretnék órákról, és nem tudok oda figyelni az anyagra. Azért mennék inkább bölcsészetre, mert akkor az órarendemből ezek a tantárgyak, amelyeken rosszul vagyok kimaradnának. Viszont így kissé bűntudatom van, hogy emiatt nem mehetek orvostudmányra?! Nem szeretnék gyógyszert szedni, szerintetek kibírhatom, vagy összeomlok az év alatt? A bölcsészetre is nagyon vágyom, talán egyformán az orvosira is.2015. aug. 28. 10:58
11/12 anonim válasza:
Arra gondoltál már, hogy az orvosi egyetemen nem ugyanazok az emberek lesznek az osztálytársaid és tanáraid, mint most? Ha a tananyagra nem tudsz figyelni az órán, tanulj otthon, vagy menj magántanárhoz. Ezért ne add fel. Viszont ha labilisnak érzed magad, orvosira ne menj, az egy elég embert próbáló feladat. Tapasztalatból beszélek, én is alaposan ki szoktam kattanni vizsgaidőszakban.
12/12 A kérdező kommentje:
Itt azzal van a baj, hogy nekem órákra muszáj bejárnom.
2015. aug. 28. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!