Ha most alszok van esélyem megtanulni éjszaka?
Figyelt kérdés
Holnap pótvizsgázok, németből, még van 3 tételem, 3 A4es oldal igazából csak egyszerű kérdésekre kell válaszolnom. + van még amit át kéne néznem, de napok óta tanulok, nagyon fáradt vagyok már és így nem bírok. Ha most elmegyek aludni és felkelek hajnalban, hogy legyen 2-3
órám átézni, akkor sikerülhet? vagy inkább tanuljam most akármilyen fáradt is vagyok?
2015. aug. 26. 19:04
1/1 anonim válasza:
ha kipróbáltad már a hajlanban tanulást akkor csináld úgy ha nem akkor nem ajánlom ( én pl úgy tanulok hogy reggel 4kor felkelek tanulok 5ig és visszaalszom 6ig. este / éjjel jobban fog az agyam, viszont én kávéval tanulok)
igyál kávét/colát ha most tanulsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!