Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Utálom a munkámat, halálvágyam...

Utálom a munkámat, halálvágyam van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Annyira utálom ezt az egészet, legalább valami olyan munkám lenne amit szeretek. Nem ez a monoton, rossz amit utálok. Egyre jobban halálvágyam van már, menekülni akarok mindentől, azt a települést is utálom ahol lakok. Testi betegségeim is vannak. Kapcsolatom sincs. Mit tegyek?
2015. aug. 26. 12:51
 1/5 anonim válasza:
Hűűha, írj egy üzit, és mesélj. Pl mit dolgozol? Fiú vagy lány vagy-e? Hány éves?
2015. aug. 26. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Írj önéletrajzot, küldözgesd szét olyan helyekre ahol szívesen dolgoznál és várj, hátha felvesznek.
2015. aug. 26. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Fordulj pszichiáterhez vagy a háziorvosodhoz. Beteges a gondolkodásos és érzéseid ezért mielőbb szakember segítségére van szükséged ennyi info alapján ne haragudj de nem tudok közhelyeknél többet mondani -.-
2015. aug. 26. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
mit dolgozol?Én is így vagyok,de nincs testi bajom,a várost is utálom,a munkától ma sokkot kaptam,új helyen leszek,nem tudom elképzelni,hogy fogok ott megmaradni.Járok pszichológushoz,most majd megyek pszichiáterhez is.
2015. szept. 17. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:

szia. hogy vagy azóta? én is hasonló cipőben járok :(

Te kilábaltál már belőle?

2016. jún. 6. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!